Колело до чужбина ?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Колело до чужбина ?

Мнениеот freak_vn » Вто Апр 12, 2016 10:58 pm

Здравейте пичове и пички ! Моят проблем е следният:
1. Преди няколко дни дойдох от Варна в Дончестър, Англия.
2. Ще работя в Саут Елмсал, което разстояние е около 15-16 км.
3. Дошъл съм да побачкам, да събера пари и да се върна в прекрасна майка България!

Транспорта ще ми излиза около £120 на месец - I do not like it.
Варианта ми е да си взема някоя трошка тука колкото да минава по 30 км/ден.
Но в България си имам добро колелце което много си обичам и не виждам смисъл от друго.

Та въпроса :
Някой има ли представа дали може да ми се прати байка до тук...и съответно колко би струвало? :dontknow:

Поздрави от влажна Англия ! :beer:
Аватар
freak_vn

Рейтинг: 1200

Re: Колело до чужбина ?

Мнениеот floydogi » Сря Апр 13, 2016 6:00 am

Да не правя реклама, пиши в гугъл транспорт до Англия и ще ти излязат сума ти фирми. Цената е на килограм и е в пъти по евтино от пощи и куриери. Плаща се при получаване в Англия. Проблемът е, че май повечето са в Лондон. Аз често ползвам една пловдивска фирма и съм доволен.
floydogi

Рейтинг: 1260

Мнениеот windv » Сря Апр 13, 2016 8:20 am

~60лв с DPD пуснато в спиди за около 5 дни.

https://www.speedy.bg/bg/dpd-economy

Ограничението е в размера, има описание на формулата по която се смята, но при всички положения ще трябва да махнеш и двете гуми, педалите, обтегача вероятно, кормилото и седалката, а може би и вилката и да се пакетират около рамката в кашона добре!

По другата тема с изкарването на пари и после връщането. Успех. Не малко съм бродил по чужбините и болшинството от Бачкаторите имаха подобни идеи, да побачкат/изсмукат и да се приберат по родните места...някои бяха зациклили от десетки години, без никакъв изгллед за връщане... Та за това още веднъж, УСПЕХ хехе and follow what your heart says :8D:
~~~o)Ѣ(o~~~
Велоделия - заигравки с хвърчалници :spin:
Аватар
windv

Рейтинг: 2000

Мнениеот freak_vn » Съб Апр 16, 2016 4:38 am

Благодаря за отговорите ! Но няма как да стане - силно се съмнявам, че приятелката ми ще може да го разглоби, въпреки че ако можеше, с удоволствие щеше да го направи ! :D Много са причините да се върна, които ме дърпат, само да не свикна с лесния живот тука...че за мен ако е лесно, не е интересно :beer:
Аватар
freak_vn

Рейтинг: 1200

Мнениеот vas69 » Съб Апр 16, 2016 5:58 am

freak_vn написа:Благодаря за отговорите ! Но няма как да стане - силно се съмнявам, че приятелката ми ще може да го разглоби, въпреки че ако можеше, с удоволствие щеше да го направи ! :D Много са причините да се върна, които ме дърпат, само да не свикна с лесния живот тука...че за мен ако е лесно, не е интересно :beer:

Нека отиде до най-близкия механик, и да обясни какво точно иска.
Предполагам, това е решение.
Life is behind bars and between legs.
I'll be BACK.
Аватар
vas69

Рейтинг: 1290

Назад към Общ форум