Alexi написа:според мен са доста изравнени и е въпрос на вкус и лични предпочитания .. мен ме дразнят командите на Срам ,особено липсата на двойно качване на предавка ( към по малък венец отзад ) както има при ХТ/Сайнт и нагоре командите на Шимано
moridinbg написа:Аз бих те посъветвал да отделиш още 100лв за тази модификация - http://www.bikecenter.bg/product/ram_bi ... ot2_27dot5
Получаваш драстичен ъпгрейд на вилката - доста по-издръжлива и добре работеща от сънтура. Също и скоростната система е 9 скоростна, което е по-лесно за ъпгрейд и подмяна от 8 скоростната, където практически нямаш никакъв избор и опции.
Yash написа:Това, което за мен е плюс е, че командите се управляват само с палеца, за разлика от Шимано, които са с палец и показалец. Предимството е, че показалецът стои на лоста на спирачката, както съм свикнал, и не го местиш.
ЧестоНеадвкватен написа:Честно казано за същите пари с които ще си купиш ХТ ще си купиш Елексир 3ки които са = или малко по зле от Ацера(м355/395). Уж Х0 отговяра но тях не съм ги пробвал, да не говорим че са доста скъпи.
ЧестоНеадвкватен написа:Моля, моля.
Комплект ХТ(785) 140 евра а SRAM Guide R 192 разликата не е малка. Ако гледаме в сайтовете bikelab.bg и velosiped.bg Guide R комплетка ти излиза пак с около 100лв повече. Не съм карал Guide, мерак ми е, но на ХТ съм навъртял доста и не бих ги сменил освен ако не сменя дисциплината или ги счупя. Но това вече е лично предпочитание. Кой знае ако пробвам и си оправдаят цената бих ги дал парите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 356 госта