ЧестоНеадвкватен написа:irgnet написа:Ако си купувам нов велосипед никога не би си взел 26-ца. Зависи къде ще карам бих избрал 27.5 , 28 или 29
26-ци може би ще останат DJ , но няма да са толкова масови.. Както и BMX си запазиха 20-ките, но вече не са толкова популярни.
Не познавам човек, който е минал от 26 на по-голям размер и да иска да се върне на 26-ца
Приятно ми е да се запознаем![]()
Повече на 27.5 не бих се качил а 29 ми е немислимо.
lord_aggo написа:ЧестоНеадвкватен написа:irgnet написа:Ако си купувам нов велосипед никога не би си взел 26-ца. Зависи къде ще карам бих избрал 27.5 , 28 или 29
26-ци може би ще останат DJ , но няма да са толкова масови.. Както и BMX си запазиха 20-ките, но вече не са толкова популярни.
Не познавам човек, който е минал от 26 на по-голям размер и да иска да се върне на 26-ца
Приятно ми е да се запознаем![]()
Повече на 27.5 не бих се качил а 29 ми е немислимо.
Мисля, че тук височината на човек има значение. Нормално е, някой, който е 1.65 - 1.70 да не му е удобно 29"
Аз например съм 1.86 и 29" ми е чудесно
did написа:Не влагайте драма. Всички велосипеди рано или късно изчезват. Вижте само как живакът разгражда алуминия у сайтовете за видиоти.
windv написа:did написа:Не влагайте драма. Всички велосипеди рано или късно изчезват. Вижте само как живакът разгражда алуминия у сайтовете за видиоти.
![]()
амин
Boyan1984 написа:27.5 ми беше като 26 с по-големи гумаци, за мен напълно ненужен стандарт.
Alexi написа:мда и логично следва останалата част от заключениетоте ако бяха излишни тия стандарти никой нямаше да ги кара ..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 336 госта