Здравейте , малко пиша в този форум , защото е с насока към новите велосипеди, а аз съм любител на старите над 30 години.
Ето клип , за да се запознаете с мен и моето хоби, което е да събирам части и велосипеди, да ги ремонтирам и сглобявам и да ги подарявам на хора с ограничени финансови възможности.
http://btvnovinite.bg/video/videos/news ... enici.html
От всичките тези велосипеди, шест вече са подарени, а за миналата година съм подарил още пет.
Помагат ми познати, бивши колеги , непознати хора , намерили връзка чрез БТВ, не купувам и не приемам крадени велосипеди !
Ако попадна на такива , веднага бих написал в темата на форума !
Понякога, когато ми свършат парите за някои части ,които трябва да купя, продавам единични бройки, но това е много редко-2-3 велосипеда в годината, поне за сега е така.
В момента се нуждая от две външни гуми 26 Х 1.75 или 1.95, ако на някой гумите са износени и ще ги изхвърля,но все още могат да се ползват , нека се свърже с мен със съобщение и да ми ги прати за моя сметка или за София може лично да отида.
След всичко написано, ако администраторите решат ,че не трябва да я има тази тема , нека я изтрият , а аз повече няма да пиша в този форум.