Греди с велобагажници под наем

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Греди с велобагажници под наем

Мнениеот bobige » Чет Сеп 19, 2019 1:10 pm

Здравейте колеги,

Някой знае ли фирма, която да дава греди с велобагажници под наем в София. Звънях на 2-3 места, но дават само греди, багажници не. Ако имате някаква информация, моля споделете!
bobige

Рейтинг: 1200

Re: Греди с велобагажници под наем

Мнениеот Admin » Чет Сеп 19, 2019 9:50 pm

Не съм чувал за подобна услуга, освен между приятели. Но пък може някой съфорумец да реши да ти даде под наем неговите греди и багажници. Не е зле да уточниш за какъв автомобил става дума, т.е. какви характеристики на гредите се търсят (дължина, захват).
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот bobige » Пет Сеп 20, 2019 10:04 am

Става дума за Пасат Б7 комби, с рейлинг. 100см между рейлинга. Трябват ми и два велобагажника.
Направи ми впечатление, че където звънях дават греди, кутии и т.н., но, странно, велобагажници не. Щом дават само греди или греди с багажник за каяк, примерно, и очакват да ги върна, няма да върна велобагажниците ли?! Или просто няма търсене, не мога да си го обясня по друг начин.
bobige

Рейтинг: 1200

Мнениеот pascoff » Пет Сеп 20, 2019 3:47 pm

Вземи си само гредите и вържи колелата обърнати - кормилото ляга на предната греда, седалката на задната. Може да купиш ластици от бензионостанция/бриколаж/практикер (по 3 на колело):
Изображение
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум