Кой какви багажници за транспортиране на колела ползва

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Кой какви багажници за транспортиране на колела ползва

Мнениеот HDimitrov » Чет Окт 29, 2020 7:28 pm

Здравейте приятели! Като цяло съм нов в МТБ и във форума.Не знам дали темата е за тук,за което ще ме извините.Със семейството ми отскоро сме се оборудвали с 3 велосипеда и пред нас е дилемата за транспорт на колелата.Вие какви багажници използвате за да транспортирате вашите байкове? Имаме 2 коли - комби и джип.За джипа ми дадоха багажник за теглича.Но като цяло се чудя за комбито какво да взема.Имам напречни греди върху който мога да монтирам стойки за велосипедите но като транспорт не знам как ще е.За 5тата врата багажниците които се предлагат се чудя,при поставяне на 3те колела дали няма да има опастност от скъсване на тея коланчета с които се прикрепя към колата самата стойка?
HDimitrov

Рейтинг: 1200

Re: Кой какви багажници за транспортиране на колела ползва

Мнениеот Harka » Чет Окт 29, 2020 9:42 pm

Буквално една тема по-надолу надълго и нашироко обсъждаме багажниците. На втора страница съм направил кратко обобщение на видовете. Прочети я и се включи там най-добре...

https://forum.mtb-bg.com/viewtopic.php?f=3&t=197900
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум