Здравейте,
Причината, за да се регистрирам тук е тази, че искам да разкажа за това какво ми се случи вчера в магазин за велосипеди Bike Point - Бургас на ул. Кирил и Методий! Останах потресен от отношението, което получих като клиент.
Имах спукана гума. Занесох си колелото при тях. Беше затворено, но след 10 мин отвориха. Междувременно пристигна един по-възрастен велосипедист. Дойде момиче, което отвори, казах и, че съм за гума и мога да си я поставя сам. Закупих я, 9 лв питах дали може и помпа за да си я надуя. Даде ми помпа. Тя излезе с мен пред магазина с другия по-възрастен господин. От тук започна и преживяването ми, заради което и пиша!
След напомпването на гумата и махането на маркуча от винтила, тя започна да изпуска силно въздух от винтила. Тогава и двамата започнаха да ми крещят, че аз съм си развъртял иглата на винтила и, че е нямало как да продадат гума с развъртян винтил. Пълно е било с измамници като мен. Вчера са и вдигнали кръвното от сутринта, и днес също! След това взе груго гумата, влезе вътре и го оправи за 20 секунди. С излизането продължава да крещи колко съм бил нахален, и как съм си развъртял винтила. Сега тя безплатно щяла да го прави, че и да и ползвам помпата безплатно. Обяснявах им 5 пъти, че не зная дори как и защо да го въртя този прослолут винтил. Както и да е. Толкова крещяха по мен, че хората от съседното заведение спряха да си говорят и ме гледаха като престъпник. Казах, че не им искам безплатната помоа, оставих я настрани, взех си гумата и колелото в ръка и се прибрах за да си го направя в къщи сам.
Никога през живота си не съм обиждал или нагрубявал някой, камо ли да лъжа. А там ме нарекоха измамник 20 пъти на висок глас! Не го пожелавам на никой и се надявам да помогна и на други такива като мен да не се опарят там! Просто отидете на друго място!
Между другото писах и исках да обясня това на собственика, но никой не ми отговаря!
Поне си излях яда във форума! Мерси!

Не съм си представял, че някога ще ми се наложи да обяснявам на служител във вело магазин, че плътната ос е тази, която се стяга с гайки, а кухата е тази, през която мината QR автомат.