Също така, тези, с повече опит, може да споделят какво оборудване имат и какво да си вземат начинаещите - марка и модел газово котлонче например, полезни дреболии за бивакуване и такива неща.

martin.radev написа:Но от скромния ми опит в бивакуването с байк - след ден на колелото искам палатката ми да се опъва лесно и бързо. А сутрин първото нещо трябва да е !Кафе!
И ми писна от разтворими боклуци на Нескафе - затова ще инвестирам май в хубава френска преса.
pascoff написа:martin.radev написа:Но от скромния ми опит в бивакуването с байк - след ден на колелото искам палатката ми да се опъва лесно и бързо. А сутрин първото нещо трябва да е !Кафе!
И ми писна от разтворими боклуци на Нескафе - затова ще инвестирам май в хубава френска преса.
Ако основния ти критерий е да се опъва лесно и бързо, разгледай "2 seconds" сериите на декатлонските палатки. Буквално се разпъва за 2 секунди а прибирането отнема 1-2 мин. Супер удобно за бивакуване, когато има кой да носи багажа. Не става за байк пакинг, защото изобщо не е удобна и предназначена за носене.
martin.radev написа:pascoff написа:martin.radev написа:Но от скромния ми опит в бивакуването с байк - след ден на колелото искам палатката ми да се опъва лесно и бързо. А сутрин първото нещо трябва да е !Кафе!
Ако основния ти критерий е да се опъва лесно и бързо, разгледай "2 seconds" сериите на декатлонските палатки. Буквално се разпъва за 2 секунди а прибирането отнема 1-2 мин. Супер удобно за бивакуване, когато има кой да носи багажа. Не става за байк пакинг, защото изобщо не е удобна и предназначена за носене.
Мерси, Пасков!
Днес мисля да ходя да купувам на детето ски-екипировка от Декатлона и ще ги разгледам.
Определено отговаря на това, което търся. Сет за готвене си имам, но много ми липсва и някакъв кемпинг стол за около огъня, има ли подводни камъни при тях, от които трябва да се бяга?
martin.radev написа:има ли подводни камъни при тях
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта