Ъъъ! Моля някой да ми преведе горното и да ми обясни каква връзка има с тениските, че не мога да му хвана идеята. За мен ли се отнася???
Въобще не го разбирам - за това, че съм постнал сайта
http://brandsoftheworld.com/
ли са протестите на root, или въобще не са протести, а просто говорене някакво... не разбирам.
За да не стане объркване, ще поясня:
На хората, занимаващи се с реклама често им се налага да използват лога и запазени знаци на различни (по-големи или по-малки) фирми - за рекламни материали на техни представители, за тениски на мераклии да ходят шарени и т.н.
Та това сайтче просто предлага безплатно такива неща - долу в search-а написвате коя фирма ви интересува и ведната безплатно имате EPS файл с всичките и запазени знаци. Има и ровене по азбучен ред, ама е тромаво. Това е. Написах го не за да правя реклама на нещо, а да дам идея на хора, които искат да си направят я тениска, я стикер, лепенка, визитка .... или квото там им се иска, от къде могат да си смъкнат безплатно качествено векторно изображение на желаните емблемки. Базата данни с EPS-файлове е впечатляваща. Например за kona излизат 8 запазени знака, за marzocchi излизат цели 13!
Q. b. f. f. f. s.