Само да помоля хора, които ще развиват теории, че от креатин или от протеини се умира не по-късно от седмица да не пишат

iiccoo написа:Някой пил ли е някакви добавки? Преди някой маратон из гората или на дълъг път или за ей така за тонус... някой от Б витамините, креатини и други по-силни?
Само да помоля хора, които ще развиват теории, че от креатин или от протеини се умира не по-късно от седмица да не пишат
iiccoo написа:Като споменахте за напушване два пъти през живота си съм се напушвал (преди 4 години) и единият от тях беше преди да се кача на колело. По принцип това вещество не ми понася и много се паникьосвам-не е като да си пиян и да ти е гот, а мен ме сдухва. Та дръпнах няколко пъти и викам на приятеля ми "айде аз няма да пуша повече че съм с колело" и то го казах на бъзик, защото не предполагах, че от 5 дръпки ще ме хване. И си тръгвам аз из центъра към вкъщи и по едно време както си карам на паветата усещам как се возя много плавно-нагоооре, надооооолу, нагооооре, надоооолу. Искам да отбележа, че още не си бях сложил амортисьорМного се панирах и спрях в една градинка да ми помине малко да не стане белята.Та съветът от мен е НЕ КАРАЙТЕ НАПУШЕНИ ако ще и в планината да сте сами на поляна пак не знавете какво може да стане.
kagami написа:.....За ставите пия Joint ......
axelmax написа:аз ползвам само бирена мая на Сома,
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта