anti_tehnik написа:Сигурно на всеки от вас му се е случвало докато кара из град да бъде "нападан" от кучета - улични или донашни. искам да питам как да се справям в такива ситуации. един път просто почнах да се набирам яко и те се отказаха да ме гонят, но вчера ми се случи когато изкачвах байр и стана малко кофти.
I need money написа:Otkartena truba ot zadnicata na sprint FX team
bikerider написа:I need money написа:Otkartena truba ot zadnicata na sprint FX team
Нещо обърка темата май?
dhman написа:Вчера минавах през парка на красотата(зад Hilton). По-едно време гледам една глутница от около 7-8 псета. Викам си, тея са след мене, няма начин. Като тръгнаха, аз обърнах, и си разменихме ролите. Аз ги преследвах, а те бягаха с подвити опашки. Голям смях беше. Така, че нападне ли ви куче му отвърнете със същото.
did написа:dhman написа:Вчера минавах през парка на красотата(зад Hilton). По-едно време гледам една глутница от около 7-8 псета. Викам си, тея са след мене, няма начин. Като тръгнаха, аз обърнах, и си разменихме ролите. Аз ги преследвах, а те бягаха с подвити опашки. Голям смях беше. Така, че нападне ли ви куче му отвърнете със същото.
Напълно ИДИОТСКА постъпка!
След 2-3 такива гонитби, хич не се учудвай, че след това те ще гонят колоездачи.
dhman написа:did написа:dhman написа:Вчера минавах през парка на красотата(зад Hilton). По-едно време гледам една глутница от около 7-8 псета. Викам си, тея са след мене, няма начин. Като тръгнаха, аз обърнах, и си разменихме ролите. Аз ги преследвах, а те бягаха с подвити опашки. Голям смях беше. Така, че нападне ли ви куче му отвърнете със същото.
Напълно ИДИОТСКА постъпка!
След 2-3 такива гонитби, хич не се учудвай, че след това те ще гонят колоездачи.
Дали е идиотска или не, не знам, но поне за мен върши работа. Предпочитам да ги изгоня, отколко ИДИОТСКИ да ги чакам сами да се разкарат.
Ма ти нали не си идиот така, че докато бягаш, гледй някое да не те заръфа...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 330 госта