klmn написа:..и дай курбан че си жив,с 55 в скала..
sharky написа:klmn написа:..и дай курбан че си жив,с 55 в скала..
![]()
.. скала обрасла в тръни
55!!! Добре ли си? Нещо счупено, натуртено, изместено, липсващо???
Nymphetamine написа:и с каска да си, следващия път гледай да не си гледаш километража при 55км/ч.
която не беше много , но все пак... 55...
s_mitko написа:Винаги съм си мислел че каската не е задължителна , но вчера си промених мнението завинаги.Вчера на спускане от Добра вода /на около 20 км. от Пазарджик/ реших да не използвам спирачки и да карам с максималната възможна скорост , която не беше много , но все пак... Погледнах си километража показваше към 55 км/ч , последва миг на разконцентрация и стана страшно.Изпуснах един завой и се забих в отсрещната скала обрасла с тръни. Колелото пое удара и кормилото му се счупи .Аз също платих за глупоста си че бях без каска .После ще се опитам да сложа снимка.
Градски, къде учиш?s_mitko написа:вчера разбрах че май съм строшил и вилката , но нямах време да разглобявам
П.С. вилката е Suntour XC-60
NovemberCharlie написа:Градски, къде учиш?s_mitko написа:вчера разбрах че май съм строшил и вилката , но нямах време да разглобявам
s_mitko написа:NovemberCharlie написа:Градски, къде учиш?s_mitko написа:вчера разбрах че май съм строшил и вилката , но нямах време да разглобявам
в немската в Пазарджик .Защо питаш ?
NovemberCharlie написа:s_mitko написа:NovemberCharlie написа:Градски, къде учиш?s_mitko написа:вчера разбрах че май съм строшил и вилката , но нямах време да разглобявам
в немската в Пазарджик .Защо питаш ?Good choice! Кишов юрка ли ви много?
s_mitko написа:Винаги съм си мислел че каската не е задължителна , но вчера си промених мнението завинаги....
И винаги е било! Аз помняs_mitko написа:NovemberCharlie написа:s_mitko написа:NovemberCharlie написа:Градски, къде учиш?s_mitko написа:вчера разбрах че май съм строшил и вилката , но нямах време да разглобявам
в немската в Пазарджик .Защо питаш ?Good choice! Кишов юрка ли ви много?
еми той на мен ни ми преподава , сега е директор , но като цяло нивото е доста занижено , не е както преди /понеже имам приятели и знам как е било / , все пак е най-доброто в града
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта