Иии каква е алтернативата бутам отдясната страна на тунела по едни насип колелото(казвам бутам защото насипа е с наклон 70 градуса някъде и е от огроомни камъни
Yavkata написа:Забравих "Любимия " ми маршрут Ц. Гара - ж-к Надежда. А пък за тук трябват скромни усилия за опрабяне на бордюрите, маркировка, и така нужните светофари на надлеза.
bluskanie написа:На Сточна Гара не е кръгово, дори и да прилича...няма знак за кръгово движение.
bikerider написа:Да
Alpina написа:вие чувате ли се?
PtD написа:Май Alpina имаше предвид roundabouts, които наистина се оказват по-ефективни от светофарите.
Yavkata написа:Отгоре , отгоре! Между шосето и мантинелата навремето е имало нещо като тротоар( третоар, трутуар, тритоар или както там се пише) от който и сега се откриват археологически останки. Мисълта ми е , че тези остатъци биха могли да бъдат използвани за целта! Естествено проблема на кръговото, или пресичането без светофар няма как да бъдат решени( от онези светофари с бутончето). Има и още 2-3 варианта за минаване отгоре
bluskanie написа:На Сточна Гара не е кръгово, дори и да прилича... няма знак за кръгово движение.
lanzz написа:bluskanie написа:На Сточна Гара не е кръгово, дори и да прилича... няма знак за кръгово движение.
не отговорих веднага, тъй като не обичам да опонирам когато не съм 100% сигурен, но вчера минах през сточна гара, и там знаците за кръгово са наръсени все едно е имало сезонно намаление. дори на един стълб има два знака за кръгово (точно насреща когато идваш по данаил николаев от към подуене).
Antares написа: От друга страна сигурно аз съм единствения "вело-олигофрен", който ги спазва.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта