Речник на термините в планинското колоездене

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Речник на термините в планинското колоездене

Мнениеот rarekin » Пон Ное 26, 2007 1:38 pm

Идеята е тук да се поместват всякакви термини от областта на планинското колоездене, както и да се провеждат дискусии относно един или друг термин, да се обсъждат цели сегменти от изречения с цел по-голяма яснота и т.н. Темата е правокирана от следните неща:
1.Когато чета техническа литература свързана с колелета (бидейки човек без специално техническо образование) понякога се затруднявам да си обясня конкретиката, с която е свързан даден термин.
2.Подобни дискусии http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t ... 0%B8%D0%BA. , които намирам за безкрайно полезни.
rarekin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пон Ное 26, 2007 2:00 pm

@rarekin
Изпревари ме с пускането на темата ;)

Преди време обсъждахме с Antares необходимостта от създаването на речник към сайта и форума, така че възнамерявах след време да напиша някаква основа на речника, след което да я публикувам тук за постоянно допълване, обсъждне и т.н., като периодичо въвеждам необходимите промени в нея. За жалост едва ли ще ми остане време да я направя тази основа в близкия месец, но това не пречи да започнем и без нея в настоящата тема. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот outfaced » Пон Ное 26, 2007 2:09 pm

супер подкрепям идеята ... обаче тамън и аз щях да пиша, че се иска сериозна админска намеса
:agree:
Аватар
outfaced

Назад към Общ форум