Новораввиващ се сайт за колоездене :)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Новораввиващ се сайт за колоездене :)

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Яну 14, 2008 7:57 pm

След като говорих с админа тук вече имам разрешение за да рекламирам малко един сайт.Той не е много нов но поради липса на реклама не се разви много добре :crap: . Понеже другите градове се видя че си имат "градски" сайт за колоезденето, такава е и тематиката на този. Попринцип е за варненските колоездачи, но всеки който иска да пише няма да бъде възпрян и ще бъде приет :agree: :) .Надявам се на който му хареса да се регистрира, при наличие на по-голем брой потребители ще се набира и екип за поддържането на сайта. :) :agree:

сайта:

http://vvs.vnbg.net/

Също така при наличие на интерес може да бъде говорено за размяна на банери с други сайтове :) ;)
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот XEK » Пон Яну 14, 2008 8:00 pm

много станаха :) :agree:
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Яну 14, 2008 8:05 pm

Просто твърде късно го обявих според мен ;)

бтв благодаря за минуса :) :agree:
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот DuroLux » Пон Яну 14, 2008 8:06 pm

Сайта от колко време е ?
Аватар
DuroLux

Рейтинг: 967

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Яну 14, 2008 8:08 pm

TeDo_BaPHa написа:Просто твърде късно го обявих според мен ;)

бтв благодаря за минуса :) :agree:

Сайта е сигурно вече от 2-3 месеца, но поради липса на реклама не се развива добре :(
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот nikudini » Пон Яну 14, 2008 8:22 pm

Понеже стана модерно нали?
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот Krismars » Пон Яну 14, 2008 8:30 pm

nikudini написа:Понеже стана модерно нали?

Незнам дали е модерно или не, обаче сайта наистина е от много време онлайн. Потвърждавам, просто няма посещаемост. :agree:
Аватар
Krismars

Мнениеот MIRO A » Пон Яну 14, 2008 9:27 pm

Aбе я си направете тема и там пускаите сички сайтове, които мислите за нови щото нещо стана фраш в Общия форум. "Понеже е модерно" некои друг път. А стига щот на човек му омръзва, нз за Админ и т.н.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот Admin » Пон Яну 14, 2008 9:42 pm

Ти пък сега, зима е! Който не кара, стои повечко пред компютъра, прави сайтове, форуми... не се коси!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот People = Shit » Вто Яну 15, 2008 10:02 am

Аре стига плювкайте ... много сайтове били, ми естествено.Ще стават все повече и повече, не виждам нищо лошо в това :agree:

Един въпрос: Готов тимплейт ли е ? Ако е така направете си собствен дизайн - ще грабне окото повече...защото такива "сайтове" с готови тимплейти има безброй :agree: :beer:
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот DuroLux » Вто Яну 15, 2008 10:18 am

TeDo_BapHa аз направих един сайт, не защото стана модерно ами просто неми хареса cycling.bg/forum (подредбата, емотиконите и заглавията).

Edit: Тва незначи да напуцаме безброй сайтове. Стигат ни макс. 3. Единият ще е за спамове :D Другият за полезни мнения и работи и третият просто ще си седи там :)
Аватар
DuroLux

Рейтинг: 967

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Яну 15, 2008 1:57 pm

1-во Toзи сайт не съм го правил аз.
2-ро Сайта не е направен вчера ами си го има от близо няколко месеца във интернет ;) :)
А по въпроса със дзайна сръ но аз нямам думата, ако я имах бих слойил тук там тазни по-интересни неща, бих го направил по-хубав за окото ;)
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот X3MIST » Сря Яну 16, 2008 11:08 pm

Такаааа. Време е и аз да кажа нещо. Сайтът е мой. В мрежата е от началото на август миналата година (на безплатен сървър беше още от юли). Първо беше на безплатен сървър, който не ми допадна и го преместих на платен за по-спокойно. Използвал съм PHP-Fusion и частично променен темплейт. Променям понякога по нещо, но нямам много време за това, а и си нямам кой знае каква представа от PHP. Това ще рече, че редакциите на програмния код ги правя единствено по логика, а не професионално и следователно не мога да направя някакви невероятни неща. Чисто и просто програмирането ми е само хоби и то става дума за програми, а не сайтове. Поради липсата на свободно време и съдържанието не е богато, но има време и живот и здраве може да се получи нещо приятно за потребителите му.
Някои казват, че било модерно и затова е направен този сайт. Ами може и така да е. Честно казано и аз не мога да кажа защо точно съм решил да го направя. Както виждате дори не съм аз този, който започна темата с т.нар. реклама. Всъщност аз имах намерение по някое време да предложа на Админ размяна на банери и това е всичко. Не съм от хората, които гледат на всяка цена да ги забележат, а познаващите ме хора могат да потвърдят (за съжаление от тях само 2-ма посещават форума на МТВ-BG).
Всеки трябва да си има някакви хобита и явно това е станало едно от моите.
Който желае да се включи в сайта ми или просто да разгледа е добре дошъл. Не карам никой да прави нищо насила. Ако не сте от моя град не смятайте това за пречка. Никъде няма правило, което забранява хора от друг град да участват в дискусиите.

Благодаря за вниманието и приятна вечер на всички.

... и безаварийно въртене на педалите :)
"Има само две безкрайни неща, Вселената и човешката глупост. За първото не съм съвсем сигурен." - Айнщайн
Аватар
X3MIST

Рейтинг: 1240

Назад към Общ форум