Teodor40 написа::agree: Супер. Сега остава да се появи и на БГ пазараВеломания ще я внасят таки ли ?
Не, не притеснява само теб.chiMol написа:Цялата тая рабата е чудесна ама само мен ли ме притеснява , че при удар в страни самата каска няма да се сгъне без да усети, че вътре е главата на совственика и ...
Има я при Нина - общо взето пантите поемат удара - предлолагам че да я пуснат Англичаните в продажба, наистина покрива стандартите на Евросъюза.chiMol написа:Цялата тая рабата е чудесна ама само мен ли ме притеснява , че при удар в страни самата каска няма да се сгъне без да усети, че вътре е главата на совственика и ...
Charger92BG написа:днеска я видях във Веломанията.На 1 падане е някъде, ма все пак не е направена за XFR и DH...
Ти виждал ли си по-здрава сгъваема каска ? - е затова е изключителна !ShadowBoy написа:Интересно..във "screambikes" в описанието на тази каска http://screambikes.eu/product_info.php? ... 513962b2d9
са написали,че притежава изключителна здравина.Може аз да се бъркам от описанието или вие да гледате нещо друго.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 349 госта