Gary Fisher Utopia

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Gary Fisher Utopia

Мнениеот substance » Сря Апр 16, 2008 2:17 pm

Харесал съм си този хибрид за градско каране http://www.fisherbikes.com/bike/model/utopia
Но Гари Фишър колела не видях да се продават в България. Някой знае ли как мога да се сдобия с такова?
substance

Рейтинг: 1200

Мнениеот Redhat » Сря Апр 16, 2008 2:47 pm

Малко си объркал раздела. ;)

По темата: Ако не държиш рамката да е конкретно тази, мисля, че RAM HT1.DB би удовлетворило нуждите ти. Окомплектовката е сходна. Цената е съпоставима, даже по-ниска от на Гари Фишера. Проблемът с наличността на нашия пазар не съществува.

Линк
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Мнениеот lacho_m » Сря Апр 16, 2008 3:00 pm

@substance, тъй като Веломания са представител на Trek за България, то те са представител и на Gary Fisher за България. Това обаче не означава, че колелото, което си избрал го има тук. Въпреки всичко, ако имаш желание, може да се обърнеш към тях за съдействие ;) :beer:
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Рейтинг: 2000

Мнениеот substance » Сря Апр 16, 2008 3:08 pm

Сега го погледнах този RAM, наистина има сходни компоненти, но си изглежда баш планински. Този Гари Фишър, дето съм си харесал има по-тънки гуми и 29-инчови, основно е за асфалт, но става и за по леки пътеки. Може да пиша на Веломания.
Аз принципно имам пощенска кутия в Щатите от Арамекс, но пък никой дистрибутор на Гари Фишър не доставя до адрес, иначе Арамекс могат да ми го препратят от Америка.
substance

Рейтинг: 1200

Мнениеот Dravceto » Пет Апр 25, 2008 11:19 pm

lacho_m написа:@substance, тъй като Веломания са представител на Trek за България, то те са представител и на Gary Fisher за България. Това обаче не означава, че колелото, което си избрал го има тук. Въпреки всичко, ако имаш желание, може да се обърнеш към тях за съдействие ;) :beer:

Няма такова нещо! Гари Фишър не се продава никаде в България и нямат официялен представител или вносител... единствения начин да се здобиеш с колело от тази марка е или да си го внесеш от щатите или на старо...
Изяж бобър, спаси дърво !
Аватар
Dravceto

Рейтинг: 1960

Назад към Общ форум