Nymphetamine написа:... иначе изглежда екстравагантно и интересно...
Дизайнът на самия резервоар за спирачна течност и преливника осигуряват до 33% по-добро „справяне” с разширението на флуида при загряване в сравнение с Hayes Mag, което означава повече постоянство в работата дори и при дълги и тежки спирания.
Alien написа:Дизайнът на самия резервоар за спирачна течност и преливника осигуряват до 33% по-добро „справяне” с разширението на флуида при загряване в сравнение с Hayes Mag, което означава повече постоянство в работата дори и при дълги и тежки спирания.
С новия крем "НивеяПремахваБръчкиЯко" бръчките намаляват до 78,4%* за 2 седмици!
Как ги измислят тия работи, просто не ми е ясно.
*данните са взети след проби на 20 годишни момичета
airborneone написа:@bobec, ако теглото е приоритет на заклетите ъц фенове най-вероятно 140 си е достатъчно.
Мен друго ме притеснява, имайки предвид спирачната сила на маговете , защо подяволите правят ам спирачка , като дх вариянта (маг-а) не се справя добре.
offtopic
@ money къв е тоя аватар? Искаш да съобщиш на всички, че си обърнал резбата и си търсиш някой да те пошляпва ли? Или те кефят голите негърчета как се кълчат >демек пак си сменил ориентацията. плс махни тоя аватар. Преди беше нормален, започвам да се притеснявам за теб.
ddevil написа:Не е като да е нов този дизайн![]()
Isidor написа:Аз пак да се изцепя:
Всичко му е яко ама нямаше ли тай.... да спира още по-яко с четири бутала като GUSTAV M, пък и щеше да изглежда по-добре апарата?![]()
bikerider написа:Сега остава само от Hayes да вземат присърце терзанията на Isidor и да пуснат на пазара 32-бутална спирачка. Няма ли да е яко?
Isidor написа:с четири бутала като GUSTAV M
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 353 госта