Нуждая се от помощ - накрайник за хидравличен маркуч Shimano

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Нуждая се от помощ - накрайник за хидравличен маркуч Shimano

Мнениеот EmZo » Нед Май 11, 2008 9:41 pm

Здравейте, историята е следната:

Поръчах ръкохватка и машинка Shimano XT 2008, но се оказа че във Веломания нямат подходящи маркучи.
Един приятел разполага с маркуч, който никога не е ползвал, обаче няма въпросния накрайник. За жалост се оказа, че Веломания не предлагат резервни части за спирачките които продават и стигнах до задънена улица.

Молбата ми е, ако на някой, случайно му е останал такъв накрайник и не му трябва и има желание да ми го продаде/изпрати да ми пише ЛС, ще има виртуална, а при евентуално засичане на мероприятие и реална бира!

Става въпрос за следното комплектче:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=1741

Ако темата има по-подходящо място, ще помоля някой модератор да я премести.

Благодаря предварително.
Изображение
Аватар
EmZo

Рейтинг: 2000

Re: Нуждая се от помощ - накрайник за хидравличен маркуч Shi

Мнениеот tailor » Нед Май 11, 2008 9:53 pm

EmZo написа:Здравейте, историята е следната:

Поръчах ръкохватка и машинка Shimano XT 2008, но се оказа че във Веломания нямат подходящи маркучи.
Един приятел разполага с маркуч, който никога не е ползвал, обаче няма въпросния накрайник. За жалост се оказа, че Веломания не предлагат резервни части за спирачките които продават и стигнах до задънена улица. ...
Не знам къде си питал и проверявал, но такива резервни части има - по нашему: буренце, пишка и накрайник. Моля пиши ми на PM
Аватар
tailor

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Нед Май 11, 2008 10:28 pm

Темата е полезна и в същото време не е нужно да се пълни с :offtopic:
:agree:

EmZo на Л.С. написа:Да благодаря ти, но всъщност темата е за триене, тъй като Tailor току що ми каза че разполагат с въпросната джаджа и ще изпрати.
:beer:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Общ форум