kotka12 написа::bigeyes:
какво се има предвид с израза "известно модифициране на част от рамката"???
MpaBka ABuaTop написа:Най-накрая се усетиха, че средното на Factory-то е прекалено високо. Или поне прекалено високо за DH...
bikerider написа:MpaBka ABuaTop написа:Най-накрая се усетиха, че средното на Factory-то е прекалено високо. Или поне прекалено високо за DH...
Щом проблема е в средното, значи догодина Росен ще е шампион
Teodor40 написа:Интересно ми е защо само за факторито се пише, при положение, че на доста други рамки седалковата тръба също удря в преливника.
... задната фиба* удря по-големия казан на някои модели ...
Shady™ написа:Aбе да ти кажа 1000лв за рамка БЕЗ амортиьор и то БГ с "дефект" - не са малко пари...
Продават се вече с тях, просто по-старите продадени са с други.Shady™ написа:Е да де за това е във скоби написаното от мен...Можеше например да се продават със тези втулки за които се говори...![]()
не може, защото диаметърът на оста, която влиза в Roco например е 12,7mm, а на DCannon и X-Fusion е 12mm.Shady™ написа:Е да де за това е във скоби написаното от мен...Можеше например да се продават със тези втулки за които се говори...![]()
Моля всички, които смятат да монтират на рамката си DRAGOMIR Factory DH заден шок Marzocchi, FOX или Manitou с допълнителен казан (резервоар), да се обърнат за съдействие към дилъра на Drag/Веломания, от който е закупена рамката.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 346 госта