Съвет за Fulface каска

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Съвет за Fulface каска

Мнениеот fall_out » Съб Юни 14, 2008 5:30 pm

Решил съм,че ще взимам каска фулфейс каска,и понеже зимата карам борд ако може да ми препоръчате модел подходящ за байк лятото и за фрийрайд зимата... :banghead:
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот Stancho » Съб Юни 14, 2008 5:34 pm

Няма да ти казвам че си третия за 2 дни, който пуска тема за каска. Форума има търсачка и раздел ЧЗВ (Често Задавани Въпроси) където ще намериш нужната информация. :banghead:
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Admin » Нед Юни 15, 2008 9:27 am

@fall_out
Не знам дали има каски, които са комбинирани (за байк и за ски/сноуборд), но познавам хора, които практикуват посочените зимни спортове с шлемовете си за спускане. Ако шлемът е по-проветрив, може да покриеш с нещо отворите му през зимата. С други думи, ако и ти се спреш на подобна комбинация, избери си каска за спускане и готово. За целта наистина има много теми, в които може да намериш съвети за различни модели каски на пазара ни.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум