За спорт, не го приемам сериозно, но свободата ... автомобил само шкембе и нерви ... може би единствено мотора дава подобна свобода, но аз се убедих, че не съм дорасал за това.
Евала на всички, които предпочитат две колела пред 4

THEZOGGO написа:Спорта ми дава:
Здраве от най общ характер, разтоварване от ежедневните битови и градски проблеми. Намаляване на стреса предизвикан от бавното и мъчително предвижване в градски условия със столичния авто транспорт, предвид по бързото предвижване и независимоста за тръгване от точка А до точка Б. Спасяването от смратта в обществения транспорт и блъсканицата Адреналин разбира се, укрепване на сърдечната дейност, разширяване обема на белите дробове (за съжаление в градски условия до голяма степен пълнени с всевъзможни вредни газове и емисии). Дава ми забавление, чуство за живот. Дава ми възможноста свободно без никой да ме спре да покажа среден пръст на контрольорите по спирките и истинска радост когато стигам до училище за 20 мин вместо за 50 когато съм в автобуса. Дава ми наслада когато гледам как хората се тъпчат в автобуса рано сутрин и чакат 40 мин за да преминат отсечката - Окръжна Болница --> Орлов Мост
Другата страна на медала са:
Предимно многото травми породени от собствената или нечия друга непредпазливост - счупвания (травми за цял живот), охлузвания, белези. Нервите които хабиш сред многото хора и автомобили в централната част на града. Безпокойството когато трябва да си заключиш велосипеда макар и под погледа на платена охрана която има за цел наблюдение на някаква прилежаща площ която охранява.
Допълнение:
Мразя София!
В по голямата си част този спорта ми дава повече отколкото взима.
Иначе при мен доживотните травми са от Баскетбола.
taurus13 написа:Ама да ви кажа 90% от населението на земята е мързеливо....и като чуят за въртене на педали....
taurus13 написа:Ама да ви кажа 90% от населението на земята е мързеливо....и като чуят за въртене на педали....
Stancho написа:taurus13 написа:Ама да ви кажа 90% от населението на земята е мързеливо....и като чуят за въртене на педали....
Кой ти каза че трябва да въртиш.Затова му се вика спускане, зашото е само надолу.
Вилката написа:Ама ти стигаш ли до училище изобщо
Daniel Panev написа:Абе какво ни дава не знам, ама бая пари отнема...
kikon написа:Daniel Panev написа:Абе какво ни дава не знам, ама бая пари отнема...
Мога ли да попитам за какво ще ги харчиш тея пари, ако ги спестиш? Парите сами по себе си нямат стойност. Те се равняват на ползите/удоволствията, които носят. Всеки сам си преценя за какви точно удоволствия ще ги харчи
kikon написа:Мога ли да попитам за какво ще ги харчиш тея пари, ако ги спестиш? Парите сами по себе си нямат стойност. Те се равняват на ползите/удоволствията, които носят. Всеки сам си преценя за какви точно удоволствия ще ги харчи
RAM-FR написа:Мисля че с подходяща екипировка и не надценяване последиците могат да се сведат до минимум
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта