Каска Drag FF-3

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот bikerider » Съб Апр 05, 2008 9:49 am

ZL0Z написа:Дизайна на каската ми харасва!

:rofl::rofl::rofl::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Prodigy_FeN » Съб Апр 05, 2008 10:08 am

И на мен, ще ми "харасва" кат я мушна в храста :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Prodigy_FeN

Рейтинг: 969

Мнениеот energy93 » Нед Апр 06, 2008 9:59 am

На външен вид на всеки му харесва .Трябва нещо повече . ;)
Особено в храста :rofl:
Газ до ламарина !
Аватар
energy93

Рейтинг: 982

Мнениеот ИзвънГрада » Нед Юни 01, 2008 6:30 pm

Какво стана с каската, продава ли се ? тествана ли е вече ?
+-ове
ИзвънГрада

Рейтинг: 1200

Мнениеот fifffka » Нед Юни 01, 2008 9:15 pm

Ако някой си е купил вече каската, нека сподели впечатления. Благодаря предварително! :
Аватар
fifffka

Рейтинг: 1611

Мнениеот tailor » Вто Юни 03, 2008 11:58 am

fifffka написа:Ако някой си е купил вече каската, нека сподели впечатления. Благодаря предварително! :
Този модел трябва да пристгне около 15 юни
Аватар
tailor

Мнениеот fifffka » Сря Юни 04, 2008 8:15 am

Благодаря за инфото :agree:
Аватар
fifffka

Мнениеот hinkov » Пон Юни 09, 2008 9:24 am

аз съм решил да си я взема но не знам къде се продават. :dunno: ако някои знае нека да ми каже благодаря предварително :bowdown: а относно вентилацията изглежда добре. :agree: за всеки които иска да си я купи
колелетата са начин на живот
hinkov

Рейтинг: 1160

Мнениеот XEK » Пон Юни 09, 2008 10:09 am

hinkov wrote:
аз съм решил да си я взема но не знам къде се продават. ако някои знае нека да ми каже благодаря предварително а относно вентилацията изглежда добре. за всеки които иска да си я купи

еми веломания или друг магазин, продаващ "драг" или от интернет...(примерно скриймбайкс)
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот hinkov » Нед Юни 15, 2008 9:06 am

добре купувам си я от screambikes а не ви ли притеснява това че ако не ми стане какво ще правим. :dunno: но каската е добра :hbang:
колелетата са начин на живот
hinkov

Рейтинг: 1160

Мнениеот Alpina » Нед Юни 15, 2008 9:17 am

Как установи, че е добра?!?
Аватар
Alpina

Мнениеот KirilizatoR-a » Нед Юни 15, 2008 9:30 am

Видял е снимката и мисли, че е добра :bowdown: :D :rofl:

поредният "дебил"
:V:
Не искам слава и пари, а хубави велосипеди, на ниски цени.
Аватар
KirilizatoR-a

Рейтинг: 967

Мнениеот fifffka » Нед Юни 15, 2008 4:16 pm

hinkov написа:добре купувам си я от screambikes а не ви ли притеснява това че ако не ми стане какво ще правим. :dunno: но каската е добра :hbang:

Нас не, би трябвало теб да те притеснява ;)
Аватар
fifffka

Мнениеот LorD » Нед Юни 15, 2008 8:48 pm

Някой виждал ли е реална снимка на тази каска?Ако някой е виждал моля да пусне някоя снимчица да я видим! БЛАГОДАРЯ !!! :)
LorD

Рейтинг: 1211

Мнениеот fifffka » Пет Юли 04, 2008 12:14 pm

Здравейте. Купих каската за подарък на братовчед ми. Той е доста доволен (важно е да се знае, че това му е първи фулфейс). Аз също покарах малко с нея. Проветрението е на много добро ниво, но ниската козирка ме дразни. Не може да се вдигне. Сложих маска - видимостта съвсем се ограничи. За да виждам по-добре вдигнах малко каската нагоре, от което брадата ми се показа под каската, което при удар вероятно ще доведе до неприятни изживявания. Все пак съм с по-продълговато лице и това също е фактор. Тежестта за мен не беше проблем. Аз лично не съм особено доволна от каската, но дебело подчертавам: пускала съм се точно 3 пъти с нея. Имам Giro Remedy, което според мен не може да се сравнява с Драг-а. Ето и малко снимки. Моето ЛИЧНО мнение, е че щом сте събрали 100 лв за каска, може да посъберете още малко и да си купите по-добър шлем. Не правя никаква антиреклама! Просто видимостта е ограничена. Разбира се всеки сам си решава :) Както се спомена по-горе, по-добре някаква протекция, отколкото никаква. Давам лично мнение, базирано на 3 пробвания на каската. Вие си преценете ;)

Снимка 1

Снимка 2
Аватар
fifffka

Мнениеот LorD » Пет Юли 04, 2008 8:14 pm

fifffka написа:Здравейте. Купих каската за подарък на братовчед ми. Той е доста доволен (важно е да се знае, че това му е първи фулфейс). Аз също покарах малко с нея. Проветрението е на много добро ниво, но ниската козирка ме дразни. Не може да се вдигне. Сложих маска - видимостта съвсем се ограничи. За да виждам по-добре вдигнах малко каската нагоре, от което брадата ми се показа под каската, което при удар вероятно ще доведе до неприятни изживявания. Все пак съм с по-продълговато лице и това също е фактор. Тежестта за мен не беше проблем. Аз лично не съм особено доволна от каската, но дебело подчертавам: пускала съм се точно 3 пъти с нея. Имам Giro Remedy, което според мен не може да се сравнява с Драг-а. Ето и малко снимки. Моето ЛИЧНО мнение, е че щом сте събрали 100 лв за каска, може да посъберете още малко и да си купите по-добър шлем. Не правя никаква антиреклама! Просто видимостта е ограничена. Разбира се всеки сам си решава :) Както се спомена по-горе, по-добре някаква протекция, отколкото никаква. Давам лично мнение, базирано на 3 пробвания на каската. Вие си преценете ;)

Снимка 1

Снимка 2

И аз я пробвах (не е моя),но вече в следващата каска на драг,ако ще има такава,трябва да помислят повече за видимоста наистина отново видимоста е слаба! :) :agree:
LorD

Рейтинг: 1211

Мнениеот tailor » Съб Юли 05, 2008 8:59 pm

LorD написа:
fifffka написа:Здравейте. Купих каската за подарък на братовчед ми. Той е доста доволен (важно е да се знае, че това му е първи фулфейс). Аз също покарах малко с нея. Проветрението е на много добро ниво, но ниската козирка ме дразни. Не може да се вдигне. Сложих маска - видимостта съвсем се ограничи. За да виждам по-добре вдигнах малко каската нагоре, от което брадата ми се показа под каската, което при удар вероятно ще доведе до неприятни изживявания. Все пак съм с по-продълговато лице и това също е фактор. Тежестта за мен не беше проблем. Аз лично не съм особено доволна от каската, но дебело подчертавам: пускала съм се точно 3 пъти с нея. Имам Giro Remedy, което според мен не може да се сравнява с Драг-а. Ето и малко снимки. Моето ЛИЧНО мнение, е че щом сте събрали 100 лв за каска, може да посъберете още малко и да си купите по-добър шлем. Не правя никаква антиреклама! Просто видимостта е ограничена. Разбира се всеки сам си решава :) Както се спомена по-горе, по-добре някаква протекция, отколкото никаква. Давам лично мнение, базирано на 3 пробвания на каската. Вие си преценете ;)

Снимка 1

Снимка 2

И аз я пробвах (не е моя),но вече в следващата каска на драг,ако ще има такава,трябва да помислят повече за видимоста наистина отново видимоста е слаба! :) :agree:
В момента се продават 3 модела с различна конструкция
Аватар
tailor

Предишна

Назад към Общ форум