ZL0Z написа:Дизайна на каската ми харасва!

Този модел трябва да пристгне около 15 юниfifffka написа:Ако някой си е купил вече каската, нека сподели впечатления. Благодаря предварително! :
аз съм решил да си я взема но не знам къде се продават. ако някои знае нека да ми каже благодаря предварително а относно вентилацията изглежда добре. за всеки които иска да си я купи
hinkov написа:добре купувам си я от screambikes а не ви ли притеснява това че ако не ми стане какво ще правим.но каската е добра
fifffka написа:Здравейте. Купих каската за подарък на братовчед ми. Той е доста доволен (важно е да се знае, че това му е първи фулфейс). Аз също покарах малко с нея. Проветрението е на много добро ниво, но ниската козирка ме дразни. Не може да се вдигне. Сложих маска - видимостта съвсем се ограничи. За да виждам по-добре вдигнах малко каската нагоре, от което брадата ми се показа под каската, което при удар вероятно ще доведе до неприятни изживявания. Все пак съм с по-продълговато лице и това също е фактор. Тежестта за мен не беше проблем. Аз лично не съм особено доволна от каската, но дебело подчертавам: пускала съм се точно 3 пъти с нея. Имам Giro Remedy, което според мен не може да се сравнява с Драг-а. Ето и малко снимки. Моето ЛИЧНО мнение, е че щом сте събрали 100 лв за каска, може да посъберете още малко и да си купите по-добър шлем. Не правя никаква антиреклама! Просто видимостта е ограничена. Разбира се всеки сам си решаваКакто се спомена по-горе, по-добре някаква протекция, отколкото никаква. Давам лично мнение, базирано на 3 пробвания на каската. Вие си преценете
![]()
Снимка 1
Снимка 2
В момента се продават 3 модела с различна конструкцияLorD написа:fifffka написа:Здравейте. Купих каската за подарък на братовчед ми. Той е доста доволен (важно е да се знае, че това му е първи фулфейс). Аз също покарах малко с нея. Проветрението е на много добро ниво, но ниската козирка ме дразни. Не може да се вдигне. Сложих маска - видимостта съвсем се ограничи. За да виждам по-добре вдигнах малко каската нагоре, от което брадата ми се показа под каската, което при удар вероятно ще доведе до неприятни изживявания. Все пак съм с по-продълговато лице и това също е фактор. Тежестта за мен не беше проблем. Аз лично не съм особено доволна от каската, но дебело подчертавам: пускала съм се точно 3 пъти с нея. Имам Giro Remedy, което според мен не може да се сравнява с Драг-а. Ето и малко снимки. Моето ЛИЧНО мнение, е че щом сте събрали 100 лв за каска, може да посъберете още малко и да си купите по-добър шлем. Не правя никаква антиреклама! Просто видимостта е ограничена. Разбира се всеки сам си решаваКакто се спомена по-горе, по-добре някаква протекция, отколкото никаква. Давам лично мнение, базирано на 3 пробвания на каската. Вие си преценете
![]()
Снимка 1
Снимка 2
И аз я пробвах (не е моя),но вече в следващата каска на драг,ако ще има такава,трябва да помислят повече за видимоста наистина отново видимоста е слаба!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта