Не ми се спи,ровя си аз...пръскала,Наско,Митко...

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Не ми се спи,ровя си аз...пръскала,Наско,Митко...

Мнениеот k0cTaHeB » Чет Юли 24, 2008 12:30 am

...и попадам на една стара тема/мероприятие.Зачетох се,поразгледах снимки (поне там където линковете работеха).В процеса на четене,някои обещания за повторно прииждане към разни "пръскала" звучаха доооста арни в късните часове. И така нека се върнем към доброто старо минало:

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... sc&start=0

И разбира се един от линковете,който почти ме докара до душевен оргазъм :D http://www.bikedir.com/usr/did/staraplanina/index.html .

Така,сега да си дойдем на думата. НАСКОООООООООООООООООООО, айде да ни заведеш там брее :^: .Само такааа нещо тез километри много солени бре :crap: мъкаа, мъкаа за новобранците.Дайте да скастрим малко маршрута.Обещавам да не мрънкам за спускане,само ни заведи там :D

Сега по-сериозно.

До naka76 и did (когато се появи,да не му трошим почивката):

Как стоят нещата през лятото,гледките предполагам не са същите,от твоето и после вашето ходене се очаква маршрута коренно да се е променил.Имаш ли все още картата? Просто го давам като идея за каране на фона на зачестелите реплики от сорта на "нещо почнаха да ми омръзват Родопите". Карането може ли да се направи еднодневно с повече време за гледките или двудневно ?
тучо чучо написа:did написа:

zImage написа:

А что ето: http://www.bikedir.com/usr/did/starapla ... rget0.html

canis lupus

Я, на тучо чучо братовчед му!icon_smile.gif
Къде се е запилял чак, моля ти се, а аз го търся в Източните Родопи.

До кое коляно стигат братовчедите на "тучо чучо" ? Щот не знам дали Мечка страх,ама мене страх :D

Чакам включване,дори и предложения,разсъждения,бъдещи планове и т.н. и за другия маршрут в темата.

Оффтопик: Не знам защо постнах темата в "Общ Форум",стори ми се по логично,защото не е само планиране на мероприятие,но по преценка на админ или модератор може да се премести в раздел "Мероприятия".

Поздрави от мен :beer:
Аватар
k0cTaHeB

Рейтинг: 2000

Re: Не ми се спи,ровя си аз...пръскала,Наско,Митко...

Мнениеот naka76 » Чет Юли 24, 2008 4:41 am

Мисля че тази година изтървахме момента. Иначе километрите не са чак толкова че да те плашат.
Аватар
naka76

Мнениеот тучо чучо » Чет Юли 24, 2008 12:13 pm

naka76 написа:Мисля че тази година изтървахме момента. Иначе километрите не са чак толкова че да те плашат.

Да бе, не са много, пък е и равно... :dunno:
Накавщина! :crazy: :D
Аватар
тучо чучо

Мнениеот killvanrea » Чет Юли 24, 2008 1:12 pm

След като прочетох цялата тема и разказа на naka76 и като знам че в събота ще ходя за 1 седмица в Троян(моя роден град) реших да се кача до тези езера да ги видя но изникна проблема че нямам карта :crap: и щи помоля ако naka76 я има още да направи снимки и да посне в форума или на лс. Мерси предварително ! :agree:
[email protected]
GSM:0883470235
Аватар
killvanrea

Рейтинг: 1217

Мнениеот SPA » Чет Юли 24, 2008 1:23 pm

killvanrea написа:След като прочетох цялата тема и разказа на naka76 и като знам че в събота ще ходя за 1 седмица в Троян(моя роден град) реших да се кача до тези езера да ги видя но изникна проблема че нямам карта :crap: и щи помоля ако naka76 я има още да направи снимки и да посне в форума или на лс. Мерси предварително ! :agree:

Ако ти се ходи до водопади... разходи се до Априлци и от там до Видимското пръскало. От Троян до горе и обратно да дойде към 80км.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот killvanrea » Чет Юли 24, 2008 7:37 pm

не чак томкова да видя водопада ми за да покарам някаде из планината аз мислех да ходя до вр.Ботев но поради липса на карта се отказа :agree:
[email protected]
GSM:0883470235
Аватар
killvanrea

Рейтинг: 1217

Мнениеот k0cTaHeB » Чет Юли 24, 2008 7:48 pm

naka76 написа:Мисля че тази година изтървахме момента. Иначе километрите не са чак толкова че да те плашат.

И ся кво ? Разби ми надеждите и мечтите :crap: ще го запомня :D се някои път ша поискаш бира :dgrin:
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот Redhat » Чет Юли 24, 2008 9:37 pm

Миналата година баш през Юли го катерих. Откъм Калофер :crap:

Ако есента закъснее, октомври ще е идеално за Ботев :agree:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот naka76 » Пет Юли 25, 2008 2:36 pm

Redhat написа:Миналата година баш през Юли го катерих. Откъм Калофер :crap:

Ако есента закъснее, октомври ще е идеално за Ботев :agree:

Късно е! Водоадите нямат вода. Там се ходи Юни месец.
Аватар
naka76

Мнениеот did » Вто Авг 05, 2008 6:41 pm

аааааа... :rofl: котстанев, къртицо недна...

няма да ви водим никаде.

време ви е сами да си ходите вече :D
Аватар
did

Назад към Общ форум