Ozzie написа:А опитвал ли си да караш с ръкавици?
lyaskov написа:Има едни дунапренени, за около 3-5 лв. Вземи си такива
Ozzie написа:А опитвал ли си да караш с ръкавици?
Holz написа:И с ръкавици да караш пак стават мазоли...
и не само, за това недей да твърдиш, чеHolz написа:...все пак до известна степен зависи и от стила на каране спорен мен.
Holz написа:и с ръкавици да караш пак стават мазоли
AiR написа:... За жалост, вече не се продават, един приятел на скоро си взе последните от Нико Байк...
Нямам хубав фотоапарат да си снимам мазолите на дланта... И моите са спешъл - враг от 10 лева... Така че лекичко...lyaskov написа:Има едни дунапренени, за около 3-5 лв. Вземи си такива :agree:
Към това бих добавил болки в дланите при по-продължително спускане, да не говорим, че самите ръкавици се набират, нагъват и няма да обяснявам какъв кеф е...jivkonik написа:Един познат имаше такива, ПОСТОЯННО му спираха кръвоборащението в дланите и те изтръпваха!!! Докато не сложи гумени проблема не изчезна!!! И са въртят УЖАСНО!!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PtD написа:При по-сериозно каране, мазолите са неизбежни - дали ще са причинени директно от ръкохватките, или от гънките на ръкавиците... разликата не е голяма.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 350 госта