Доставки на части/колела от Лондон до БГ и обратно

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Доставки на части/колела от Лондон до БГ и обратно

Мнениеот Unik » Чет Ное 13, 2008 1:10 pm

Здравейте, наскоро пристигнах в Лондон, на ангарийка малко,и веднага зе да ме човърка липсата на колелото, което пък е един много добър и евтин транспот тук в Лондон. Колелото е голямо удобство в Лондон. За целта е вметнато като транспорт в упътването на градската транспортна мрежа. Реших да потърся, варянт да транспортирам машината, (и тя носи душа и тя иска свят да види) :), или да се насоча към копуването на нова :( . Нова машина излизаше доста по скъпо, (макар че има оферти) от колкото варянта, да докарам моята. За това се насочих към транспортни услуги, и вижте какво намерих http://www.empresa.dir.bg/_wm/contacts/?df=10
на сайта може да намерите пълна информация за цените и услугите които предлагат, а аз мога да потвърдя от личен опит, че фирмата е надеждна, имат опит, имат график по които пътуват, отзивчиви са, и дават гаранция за доставката. Цената им е доста приемлива, и доставките престигат навреме. За контакти има побликувани тел.; за контакти с мен +447942709720 Ник, имам и М Тел който работи и мога да получавам съобщения, но ще го запазя в тайна само за хората, които ме познават лично :) .
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот nikudini » Чет Ное 13, 2008 1:53 pm

Срещу 20 евро към цената на самолетния билет качиха и колелото ми на самолета. Ставаше дума за полет от Прага и предполагам всяка авиокомпания има различна цена, но повечето са по толкова. Друг вариянт е да го дадеш на някои автобусен шофьор, който пътува към желаната дестинация. Но този начин е по-несигурен, ако не пътуваш във въпросния автобус.
:beer:
Defeat your enemies with success.
Продавам Ram URBN
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот Unik » Чет Ное 13, 2008 2:14 pm

Благодаря ти, не вярвах, че някой, като теб ще е толкова заинтересован дори и леко отрицателно. Ще ти кажа колкото и да си доволен, че си минал метър с 20 евро за сгъваемото си бълканче, има фиксирана цена която е за спортно оборудване, като например ако не знаеш Едно Дх/ФР колело минава в доста от авиокомпаниите за спортно оборудване, и понякога може от Англия да ти излезе неприятно скъпо 120-160 паунда. Извинявай, но мисля че става впъпрос за Англия а не Прага. :)

Ок Админ!! :popcorn: :popcorn:
Последна промяна Unik на Чет Ное 13, 2008 3:05 pm, променена общо 4 пъти
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот Admin » Чет Ное 13, 2008 2:46 pm

Unik написа:Благодаря ти за минуса...

Преди да му благодираш, да беше направил връзката, че nikudini няма как да ти е сложил минус, тъй като рейтингът му още не е достигнал прага за гласуване. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум