bikerider написа:@Teodor40: Преди да обобщаваш с големия размах си спомни кой какво е говорил за 15мм ос. И преди всичко, преди да плюеш, моля сподели ти би ли си взел такава Кона или не. Това е което има значение, другото са бабини деветини.
Подкрепям did за пружината.
Относно КОНА, цялата тази работа ми се вижда по-скоро сложна, ненужна и най-вече неработеща......
.....макар и се съмнявам голяма марка като КОНА да извади модел, който не работи.
Teodor40 написа:Рамката не е нищо по-различно, според мен, освен това че е на показ привидно кекавата конструкция.
Teodor40 написа: Искаш ли
- по-висока функционалност,
- да ти се мести задницата и назад при згъване,
- да ти остава приблизително постоянен челния ъгъл,
е не става с едноточково окачване, сори!
mirelay написа:Това с местенето на шока май го има един стар nicolai lambda.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bikerider написа:Teodor40 написа:Рамката не е нищо по-различно, според мен, освен това че е на показ привидно кекавата конструкция.
Че това малко ли е? Едно странично падане върху остър камък след човка или прескачане на предницата и мяткане на колелото (не е невероятно, нали?) и... дотам. Тая планка с пружината дори малко да се изкриви и задницата ще блокира. Да не говорим за ония мижави пръчици, между които се намира шока.
На теория признавам, че принципа с местенето на шока е супер. Просто не ми харесва изпълнението. Това на ТРЕК е къде-къде по-вдъхващо доверие.
И не разбрах - ти би ли си взел такава Кона, харесва ли ти?
PtD написа:Не мога да разбера защо всички смятат, че разбират повече от инженерите, които точно с това си вадят хляба години наред? За малоумни ли ги смятате?
Teodor40 написа:За кривенето на планката не бих гадал нищо от сега, но такива къси елементи се кривят доста по-трудно.
bikerider, не ти ли е любопитно да го тестваш?
PtD написа:Не мога да разбера защо всички смятат, че разбират повече от инженерите, които точно с това си вадят хляба години наред?
TOYAGA написа:Не разсъждавайте!Купувайте!
TeDo_BaPHa написа:PS:Надявам се да не греша
Потребители, разглеждащи този форум: nanook и 239 госта