Pump track разрушен от ATV

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот NovemberCharlie » Нед Ное 23, 2008 7:35 pm

Poison написа:
overdoze15 написа:еми мн тъпа работа при нас в Севлиево сашто беше разрушен от какво ли не :bawling:

Мммм да .. и при нас във Търново рушат скоковете ни на пътеките :offtopic:

БОЖЕ , дано не се сетят да рушът и Northshora, че тогава само да го хвана!
А дали тези пътеки се ползват от само от вас или пък може би вие сте направили пътеките?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот agent_Jekov » Нед Ное 23, 2008 7:43 pm

Винаги съм твърдял, че тези с АТВ-тата са големи вредители и впечатлението ми се потвърждава и в този случай.Визирам по-голямата част от тяхното съсловие, в случай, че някой се хване за изключенията. :D
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот wicked_bro » Сря Ное 26, 2008 1:19 pm

няма кво да говорим.тва са хора дето слушат чалга крат джипове вместо коли без да им трябват. а ATV то е еквивалент на джета само че за суша...и най-вайното е модерно :):):)...и нещо друго това са хора които се решат,оставят си телефона на масата като седнат на кафе и пият водка вместо ракия....иначе ако нее много студено може и аз да дойда да рина пръст,щото иначе не си чувствам ръцете и нищо няма да свърша.

... а друго да ви кажа..някой забеляза ли че са освободили велоалеята на бул.България(в Пловдив)не можах да повярвам.и някой ако е надъхан да се пусне подписка срещи забраната да се кара почти навсякъде из плд има пълната ми подкрепа...долни общинари и милиционери
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот outfaced » Сря Ное 26, 2008 1:37 pm

какво значи "освободили"
да не са дигнали стотиците коли паркирали по нея ... само пред нас са поне 30 :dunno:

иначе генералните заключения разбира се не са верни ... като всички генерални заключения - хора има всякакви, и сред ATV карачите, така че по кротко
Аватар
outfaced

Мнениеот wicked_bro » Сря Ное 26, 2008 6:44 pm

ми преди 2 седмици минах и нямаше нито една кола...явно е било временно явление :(:(:(,другата до лаута си е чиста..и е като планински маршрут :):)има повече бабуни и дупки...иначе да..може да съм прозвучал малко крайно,за тва да уточна...нямам нищо против водачите на ATV,които карат за самото каране и си се зарибяват и т.н. имам много против тия дето карат за да се покажат,карат безразборно и не им пука за никой,каквито най-вероятно са обсъжданите по-нагоре хора,които са прецакали терена
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот EmZo » Сря Ное 26, 2008 11:34 pm

wicked_bro написа:...пият водка вместо ракия...

И к'во, проблем ли виде некакъв тука?!

Извинявам се за офтъпика!
Аватар
EmZo

Re: Pump track разрушен от ATV

Мнениеот bikezilla » Пон Апр 06, 2009 3:19 pm

Отново същото изпълнение - пъмп тракът на дигата на Марица е бил газен от АТВ някъде около 28-29 март.

Ако някой знае нещо по въпроса или има кой да пита или подозира кой е извършителя - да обади.
Аватар
bikezilla

Предишна

Назад към Общ форум