Странно

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Странно

Мнениеот Antares » Пон Юни 29, 2009 10:32 pm

Абе то и за 500 лева сигурно можеше да сГЛУПиш някакво колело базирано на ht2. Такива глупости като окомплектовки май технично ги финтираш - те са за идиотите. Веднъж BAS пуснали нещо на базата на ht2 за една цена, с едикаква си окомплектовка, друг път пуснали машина с по-high end компоненти и пляс - нашия нов форумен икономист регистрира 100% прираст на цените. Имам чувството, че една карфица може повече да вдене от теб... Обясниха го толкова ясно, че дори и аз го схванах. Младежо, приеми, че си глупав и престани да си товариш главицата с тъпотии.
Като не ти харесва една марка - просто не пазарувай. Точка. Още Петър Младенов (ако не бъркам) го каза "За бога, братя, не купувайте". Аз правя така с една родна марка - масово избягвам всичката й продукция и о, чудо - не пиша по форумите преразкази с елементи на кретенизъм с цел да надувам главите.

Драматичния театър е обявил кастинг за актьори - желая ти успех.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот JoeQ » Пон Юни 29, 2009 10:58 pm

Аман от тъпанари дет' развалиха работата.К'во се хванахте се едно РАМ хляб ви дават. Идеята беше да ги понахраниме малко задето са такива евреи.
END

Нова тема кажете сега какво ви харесва в тая лайняна марка?На мен например като ГОРД притежател на РАМ не ми харесва почти нищо в тия колела.В см не са някакви страхотни,изящни байкове ами просто заварени ТРЪБИ който се продават на дОста незаслужена цена :):):)
JoeQ

Рейтинг: 1140

Мнениеот endkuro » Пон Юни 29, 2009 11:55 pm

Едни алуминиеви тръби - 20лв
Заверка - 10лв
+ Труд(собствен) - отделено св. време
Имаш свободата да си направиш сам рамка, като отделиш 30лв. и малко от свободното си време. После аз ще си купя рам хт1 за 130лв и ако искаш да ги сравним :) и ти ще кажеш заслужават ли си 100-те лева и времето, което ще съм си спестил :]
Аватар
endkuro

Рейтинг: 986

Мнениеот PtD » Вто Юни 30, 2009 12:24 am

Заварката на рамка май ще излезе доста повече от 10 лева... ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Admin » Вто Юни 30, 2009 7:53 am

Разбирам дискусията да беше смислена, ама тя не е. И както казах, темата е обсъждана и преди.
Ще си позволя, преди да я заключа, да напомня, че никой никого не задължава да си купува каквото и да е от когото и да е. Всеки потребител има огромен избор, така че изобщо не разбирам JoeQ, или който и да било друг, какво се е размрънкал - щом не ти харесват цените или нещо друго на една марка, купуваш си друга. И ако повечето хора правят така, вместо да "хранят" по форумите, пазарният ефект може да е много по-истински.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Общ форум