ВелОбучение - или една интересна инциатива.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ВелОбучение - или една интересна инциатива.

Мнениеот Bolverk » Вто Окт 05, 2010 3:37 pm

Чудех се каде да поместя това - тук в общ форум ли или в Мероприатия при положение, че има доста общо с тази секция. В крайна сметка реших да е тук поради причина не друга а тази, че има шанс повече хора да го видят. А да видят кое ? ами Това:

http://velocamp.info/

За него ми разказа приятелка и ми се стори доста интересно а след това ми даде и линк. И хоп ето го и аз разпространявай го фриволно с идеята че тук има нещо добро. И понеже тук всичко си е написано намирам собствените си думи за излишни :) четете братя и участваите.

Поздрави, Бловерк.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Re: ВелОбучение - или една интересна инциатива.

Мнениеот wicked_bro » Вто Окт 05, 2010 5:31 pm

можеби аз нещо не съм разбрал.. ама оставам с впечатление че това мероприятие е минало вече
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Re: ВелОбучение - или една интересна инциатива.

Мнениеот bobivg » Вто Окт 05, 2010 7:24 pm

Не си разбрал има дати за записване всяка събота и неделя до края на октомври. Избираш си от падащото меню кога ти удобно и т.н
Изображение
Аватар
bobivg

Рейтинг: 1710

Назад към Общ форум