Казус

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Казус

Мнениеот airborneone » Чет Окт 14, 2010 12:10 pm

Верно, че темата е на модератор, ама няма ли кой да я заключи?
Подкрепям мненията на bikerider и bikezilla.... нищо хубаво няма да произлезе.
Затворете я овреме...
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот mil4o3 » Чет Окт 14, 2010 12:53 pm

CRAZY RIDER написа:
Alpina написа:
mil4o3 написа:CRAZY RIDER Ти си велик бате. И в тоя пост ще го кажа омръзна ми от всички разбирачи в тоя форума

Аве шмульо, за чий тогава си тука ма, пача?
Май си леко глупавичък, че да не се сетиш да напуснеш сам :beer:
Админите и модераторите ти триха постове, омръзнало ти е от разбирачите тука, абе теб да не те радва да се ровиш в лайната?

Ти не се "напичай"....за кръвното е вредно :peace:
Никъде не съм те обидил,че да ме наричаш шмульо.....и ако не бях поне малко възпитан,щях да ти кажа на кой близък роднина да предадеш поздрави :wavey:

RIDER-e той мен е обидил ама аз не му се сърдя все пак до колкото знам е от Благоевград и това шмульо си е селкси лаф :D
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот papi007 » Чет Окт 14, 2010 1:28 pm

Поредната тема с безброй глупотевини. Проличава си че повечето от вас май си нямат работа/хоби, когато се скапе времето и търсите спасение във форума, като се ядете за глупости. Поне евалата на ози че за тема тип "от мухата слон" не го е мързяло да измисли любопитно заглавие. Евала и за ниското ниво на култура на за съжаление много хора във форума (то това да си чак пък толкова прост си е пак дарба). Жалко че понякога хората, които разбират, падат до тяхното ниво. Далеч съм от мисълта че съм някакъв дори и минимален капацитет в този форум, само че човек как да има желанието да бъде, при положение че на 20 теми, поне 5 се дублират със стари, защото конкретно лице го мързи да търси, 10 са в раздел бла-бла, където дадени лица трупат повече постове на година, отколкото километри на велосипед, 4 теми са безсмислени като тази, и остава в най-добрия случай една тема, в която човек може да намери нещо смислено?!
Айде да се оправя времето , да работят всички лифтове, та да има смисъл от форум...

Best wishes,papi007 :wavey:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот Harka » Чет Окт 14, 2010 2:01 pm

Съгласен съм с bikerider.
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Чет Окт 14, 2010 9:18 pm

CRAZY RIDER написа:Ozzie-нищо лично,но вместо да се хванеш и да се занимаваш с форума,койото прелива от спам и простития,ти се занимаваш с една правописна грешка.

Нищо лично. Не се занимавам с някаква правописна грешка. Занимавам се с очевидното ти нежелание да спазваш правилата на форума.
За въпросния велосипед беше пуснал обява от 24.09.2010 г. Вчера пускаш нова обява за същия велосипед, която беше изтрита.
Основанието за изтриването - "Правила за използване на пазара":
За една обява се прави една тема. Една обява може да включва както отделен продукт, така и група от такива. Във всички случаи обаче за същата стока или стоки, заедно или поотделно, не може да се публикуват други обяви, освен ако старата не е изтрита.

От старата обява (тази от 24.09) ти изпратих лично съобщение, че можеш да я избуташ, понеже са минали повече от 15 дни от публикуването и.
Всичко което трябваше да направиш се състоеше в две кликвания на мишката - първия път на линка в личното съобщение и втория път върху бутона "избутай темата".
Това което направи ти, беше да публикуваш нов отговор с цена в обявата, което не е позволено.
"Правила за използване на пазара" написа:Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.

Съответно този отговор беше изтрит.

Следващото действие от твоя страна беше отново да пуснеш нова обява за велосипеда, този път с цена 200 лв., което не смятам, че е грешка от твоя страна, а преднамерено действие и очевидно нежелание за зачитане на съвет от модератор на форума, в резултат на което и се появи тази тема.

P.S. Надявам се с това мнение да съм отговорил на тези които зададоха въпроса "Защо / за какво е тази тема?"
P.S.P.S. CRAZY RIDER е с наложена едномесечна забрана за достъп до форума. Обявите му в раздел "Пазар" са изтрити.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Общ форум