Верно, че темата е на модератор, ама няма ли кой да я заключи?
Подкрепям мненията на bikerider и bikezilla.... нищо хубаво няма да произлезе.
Затворете я овреме...
CRAZY RIDER написа:Alpina написа:mil4o3 написа:CRAZY RIDER Ти си велик бате. И в тоя пост ще го кажа омръзна ми от всички разбирачи в тоя форума
Аве шмульо, за чий тогава си тука ма, пача?
Май си леко глупавичък, че да не се сетиш да напуснеш сам
Админите и модераторите ти триха постове, омръзнало ти е от разбирачите тука, абе теб да не те радва да се ровиш в лайната?
Ти не се "напичай"....за кръвното е вредно![]()
Никъде не съм те обидил,че да ме наричаш шмульо.....и ако не бях поне малко възпитан,щях да ти кажа на кой близък роднина да предадеш поздрави
CRAZY RIDER написа:Ozzie-нищо лично,но вместо да се хванеш и да се занимаваш с форума,койото прелива от спам и простития,ти се занимаваш с една правописна грешка.
За една обява се прави една тема. Една обява може да включва както отделен продукт, така и група от такива. Във всички случаи обаче за същата стока или стоки, заедно или поотделно, не може да се публикуват други обяви, освен ако старата не е изтрита.
"Правила за използване на пазара" написа:Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 382 госта