Бързо колело - силово каране

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Бързо колело - силово каране

Мнениеот grebo » Пон Дек 20, 2010 7:39 am

zax983 написа:Тази тема е за силово каране по-принцип. А то си е по-скоро сингълспид, нали? И единстевното което искам е да сравним двата вида вериги и съответно мисля че тази е по-добра или греша?

П.П Има друга тема за мен и моят начин на каране, както и опитите ми да работя по каданса, като най-слабо мое място. Но ако почна с по-лека предавка, защо пък да не мога да работя по каданса и на сингъл спид? Ако го постигна минавам на следващата и така... Как да стане с тези скапани команди иначе... А на сингъл спид няма да се занимавам с тях ;) Вече с какво да започна и къде да се спра, нямам никаква представа, а и още не съм почнал да чупя венци и да късам верига, както се случваше преди ;)

Колело сингълспиид не може да бъде ефективно транспортно средство. Именно предавките правят байка ПС. Къде си се засилил да купуваш вериги, венци? 'Земи команди, 'земи скорости - това е нещото което би ти оправдало парите най-добре... В МОМЕНТА!!! Хеле пъ че караш шосе.. няма да се отръскаш повече от 20 лв, щото и най-глупавите шимано сис ли.. кво бяха.. - ти вършат раута!
Защо? Няма как да работиш по каданс като ти се налага да се съобразяваш с баири, терени, и т.н. А със сингълспийд няма как да НЕ се съобразяваш - и пък с такива предавателни отношения.

Т'ва 'се едно колата ти да няма скоростна кутия, пъ' ти да й купуваш лети джанти и спойлери.. :crazy:
Я уже не волк. Я аморал, алкоголик, курильщик и педофил. Ну заец, ну Pussy Riot!
grebo

Рейтинг: 1275

Предишна

Назад към Общ форум