zax983 написа:Тази тема е за силово каране по-принцип. А то си е по-скоро сингълспид, нали? И единстевното което искам е да сравним двата вида вериги и съответно мисля че тази е по-добра или греша?
П.П Има друга тема за мен и моят начин на каране, както и опитите ми да работя по каданса, като най-слабо мое място. Но ако почна с по-лека предавка, защо пък да не мога да работя по каданса и на сингъл спид? Ако го постигна минавам на следващата и така... Как да стане с тези скапани команди иначе... А на сингъл спид няма да се занимавам с тяхВече с какво да започна и къде да се спра, нямам никаква представа, а и още не съм почнал да чупя венци и да късам верига, както се случваше преди
Колело сингълспиид не може да бъде ефективно транспортно средство. Именно предавките правят байка ПС. Къде си се засилил да купуваш вериги, венци? 'Земи команди, 'земи скорости - това е нещото което би ти оправдало парите най-добре... В МОМЕНТА!!! Хеле пъ че караш шосе.. няма да се отръскаш повече от 20 лв, щото и най-глупавите шимано сис ли.. кво бяха.. - ти вършат раута!
Защо? Няма как да работиш по каданс като ти се налага да се съобразяваш с баири, терени, и т.н. А със сингълспийд няма как да НЕ се съобразяваш - и пък с такива предавателни отношения.
Т'ва 'се едно колата ти да няма скоростна кутия, пъ' ти да й купуваш лети джанти и спойлери..