Най-добрите ви карания 2010

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Най-добрите ви карания 2010

Мнениеот EmZo » Вто Яну 04, 2011 4:47 pm

RedHawk написа:...сигурно поставихме рекорд за спукани гуми в историята на планинското колоездене...

Говори ми в цифри! :D Аз там точно след поляната през гората и яко каменистия очастък имам 4 прещипвания двойни, за около 200 метра! :)
Изображение
Аватар
EmZo

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Вто Яну 04, 2011 10:38 pm

Аз мога да ти кажа - около 12 спукани гуми и то не на камънака, а по поляните надолу.....имахме всички шансове да се приберем по светло, но като се почна една гумена епопея, та омръкнахме - Виктор по едно време почна да ги пука в комплект - предна+задна. Аз мога да се похваля, че бях единствения който мина без лепене, поради бозата, но на другия ден намерих задната си гума спаднала- реших да я махна да видя как е ситуацията.Е, ситуацията беше шест 2-милиметрови бодила, дълги по 1см, които бяха толкова корави и така се бяха законтрили във външната гума, че се наложи просто да ги отчупя - и до днес са си там. :D
Явно късна есен по тия места бодилите изкласяват.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот nicky bike » Сря Яну 05, 2011 12:49 am

EmZo написа:Говори ми в цифри! :D Аз там точно след поляната през гората и яко каменистия очастък имам 4 прещипвания двойни, за около 200 метра! :)

Емо, това не за хвалене. ;) По скоро не бих го казвал никога. :rofl: :rofl: :rofl:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот EmZo » Сря Яну 05, 2011 1:17 am

Тихо бе, от както минах на Schwalbe Snake Skin имам 1 прещипване за целия сезон. :D Той и Боби преди мене постигна почти същия резултат, само че за по дълъго разстояние с Кендите, а беше с боза. Отделен е въпроса, че освен Вальо от наще никой не иска да кара зад мен! :D Ама айде стига сме спамили хубавата тема. :beer:
Изображение
Аватар
EmZo

Предишна

Назад към Общ форум