EccentricMOTION написа:ciclista написа:Sigma powerled black
Това е фара, имах познат казва че като кара срещу коли в градски условия му мигали да мине на къси..
Фарър действително е добър, но имам и някои дребни забележки към него - все пак уточнявам, че е възможно аз да съм попаднал на лоша партида. Фарът го ползвам основно с Li-Ion акумулатора и на няколко пъти ми е правил следния номер - карам си аз и изведнъж бам...пълна тъмница - натискам копчето..никой...Вадя кабела от фара и пак го включвам, при което отново тръгва. Така и не разбрах причината - първо смятах, че е виновен жака на захранващия кабел, но се оказа, че не е от него. Разглобих го, но и вътре не намерих видима причина. В този случай съм склонен да приема, че аз съм налетял на кофти бройка. Другото обаче, което ме изненада неприятно беше контейнера за батерии, който може да се завива допълнително - с него прави същия номер с прекъсването, но по съвсем друга тривиална причина - контейнера има 4 гнезда за АА батерии. Три от тези гнезда са със стегнати хубави пружинки, а четвъртата е с някаква тънка и слаба пружинка. Когато сложа батерията в това гнездо, пружинката не може да я избутва и държи здраво притисната към контакта и резултата е, че при първата "правилна" вибрация, батерията се отделя на1мм и остава така - започва се едно блъскане по контейнера, докато се намести обратно.
Този дефект най-вероятно е при определена партида - ако си купувате такъв фар, просто погледнете дали пружините на контейнера са еднакви и силни.
Третото нещо, което не ми хареса е стойката за закачане към кормилото - на такъв сериозен фар за толкова пари, не му подхожда такава ефирна скоба. Първо, че ужасно се клатушка, когато караш извън асфалта, а освен това много е хлабава пружината на механизма за завъртане на фара, в резултат на което от вибрациите се замозавърта на някъде си.
Тоя проблем го реших, като преместих фара на каската си - там няма мърдане -все пак главата ми не подскача толкова брутално когато карам по неравности.

Все пак като цяло съм доволен от фара - светлината му позволява да си карам по всякакви терени нощем. На максималната си сила може да освети пътя на група колоездачи на около 70 метра, до степен като при пълнолуние. Случвало ми се е да заслепя обаче насрещно движеща се кола - трябва да се внимава. Като цяло корпуса е монолитен, здрав и водоустойчив. Това е и причината, поради която го купих - лесно щях да си направя осветление с такива параметри, но ако няма подходящ корпус, малко се обезсмисля при каране в незнайни условия.