Поздрави!

deadahmed написа:Предполагам, че разбираш английски език? Ако да, то отваряш диспут в Paypal, като задължително пускаш снимките на продавача и снимки на това, което реално си получил.
_SoRa_ написа:Направи ли рекламация в БГ пощи?
Миналата година купих от ибей пулсомер, който се оказа развален. Върнах го в Англия, но от там ни вест ни кост. На 14.12.2010г подадох рекламация и едва днес ми се обадиха от БГ пощи, за да ми кажат, че пратката ми е била изгубена от английските пощи, които съответно ще платят стйността и разходите. Само че ми искат оригиналната разписка, която нямам идеа къде съм прибрала![]()
Та съвета ми е да настояваш БГ пощи да ти съдействат.
Ти техните услуги ли ползва? Написа ли подробно съдържанието и цената? Ако не си я пуслан препоръчано /да има проследяващ номер/ БГ пощи не поемат отговорност.
Да, това е много ценна бележка, без която нищо няма да направят от БГ пощи.Insight написа:При изпращането на препоръчаната пратка е трябвало да получиш документ, че изпращаш еди какво си еди къде си....това би трябвало да ти искат пейпал?!
FireFoXa написа:Ами точно с тази бележка ми казаха че не пазят никаква информация в системата. А на мен не ми върши работа нещо на хартиен носител, защото едва ли пейпал ще зачетат за валидно доказателство нещо на хартиен носител, с ръкописен почерк. Помня като го изпращах адреса не го записаха никъде, директно върху пратката и това е...
P.s. Съжалявам че ползвах услугите на БГ Пощи, трябваше да го изпратя по нормален куриер...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 363 госта