Препоръчайте ми екипировка.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Препоръчайте ми екипировка.

Мнениеот kiriaka » Съб Май 07, 2011 4:56 pm

Здравейте. Искам да ви помоля за съвет. За момента не карам планинско, а само градско. Не защото не искам, а поради следните причини : доста съм дебел, а се качих на колело преди седмица, искам малко да добия тренинг; втората и много важна, колелото ми е под всякаква критика... Подарено ми е, но скоро ще се сменя с ново. Та поради тези причини карам само градско. Проблема е, че работя нощна смяна, до 6 сутринта, а с нашия "пустинен" климат сутрин ми се вижда дъха. Пробвах няколко пъти, но усещам, че главата и ръцете ми си отиват :D За ръцете е ясно, но препоръчайте ми някакъв шлем, който да ме пази от студа. Не съм виждал велосипедни затворени шлемове, но кой знае, може да ме изненадате :) Благодаря ви предварително!
kiriaka

Рейтинг: 1190

Re: Препоръчайте ми екипировка.

Мнениеот Ozzie » Съб Май 07, 2011 5:10 pm

една балклава и обикновена каска най- вероятно ще ти свършат работа, поне докато времето е по- меко
за кучи студове вече ще си трябва шапчица, за препоръчване поларена
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Общ форум