Вело магазин Устрем

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Вело магазин Устрем

Мнениеот krach » Вто Ное 29, 2011 4:36 pm

Да попитам някой пазарувал ли е от веломагазин Устремhttp://www.ustrem-bg.com/shop/?
Понеже от сайта им е не мога да изнамеря никакви кординати (не им работи читаво сайта)
krach

Рейтинг: 1451

Re: Вело магазин Устрем

Мнениеот Ozzie » Вто Ное 29, 2011 6:39 pm

'ми пазаруваме, ако се наложи :8D:
адреса е ул. Райно Попович 6
052604407 е телефона в магазина
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот duncon_pussy » Вто Ное 29, 2011 7:49 pm

Личното ми мнение е: Сайте не струва, ако поръчваш онлайн. 3 седмици чакам 1 поръчка. Нито гък от тяхна страна и най-накрай я отказах. :nono: :nono: :nono:
duncon_pussy

Рейтинг: 1143

Мнениеот krach » Вто Ное 29, 2011 9:29 pm

Благодаря, за инфото. Утре ще им звънна за да видя ще има ли ефект.
krach

Мнениеот mopper » Сря Дек 14, 2011 5:26 pm

Някой може ли да изкаже мнение за купуването онлайн от сайта, че скоро мисля да си взема нещо от там. При колегата duncon може просто да е имало някакъв проблем.. :dontknow:
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Аватар
mopper

Рейтинг: 1256

Мнениеот krach » Нед Дек 18, 2011 10:38 pm

От посочените телефони в темата звъннах и ми казаха: "Ама на вас не са ли ви казали шпонеже ги поръчваме от чужбина (за маски ставащше дума) незнаем кога ще дойдат не мога да ви кажа дата. Когато пристигнат ще ви звъннем и ако още се интересувате ще ви пратим.

В общи линиии продават нещо което нямат и ако успееш да си го дочакаш си късметлия.
krach

Мнениеот Ustrem » Чет Дек 22, 2011 5:07 pm

Здравейте,

Собственик съм на Устрем и мога да кажа че имахме известни проблеми и данни се губиха и загубиха. За това са останали не обслужени поръчки. Все пак си прочитайте добре и условията. Там пише че една поръчка се смята за приета само след потвърждение по телефона. Обикновено ние се обаждаме на клиентите за да не е за тяхна сметка. Колкото до маските се получи някакъв прецедент. Имахме малка бройка от тях които се изкупиха на бързо, но търсенето и заявките продължиха докато ние чакаме доставки. Естествено по всички правила в такава ситуация доставките се бавят много. За момента сме ги изключили от сайта за да няма проблеми.
Аватар
Ustrem

Рейтинг: 1220

Мнениеот krach » Нед Дек 25, 2011 5:46 pm

Нормално е да има забавяне или да няма налични стоки. Но в сайта може да се отбележи дали стоката е налична или не. Относно потвърждението, лично в моя случай човека от магазина ме попита дали колегите не са ме предупредили, че няма налични маски.
В интерес на истината, не се бях чувал с никой от магазина докато не звъннах на телефона посочен в тази тема и не изяснихме въпроса.

Съвет към "Устрем" сложете на самия сайт телефони за контакт. Преди месец горе-долу нямаше (ако сте сложили моля да ме извините).
krach

Назад към Общ форум