Добри Веломагазини у нас!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Добри Веломагазини у нас!

Мнениеот Nocturne » Нед Мар 25, 2012 7:06 pm

Понеже темата е за магазините у нас имам един въпрос: Какво стана с velos-bg.com, магазина във Варна, който е вносител на Quad?? Сайта е неактивен:(

За ridespot, въобще не съм доволен. Един път ходих там и направиха всичко възможно да не си купя нищо от там. Питах за 2-3 части, които искам да сменя, но просто ясно показаха че не им се занимава. Колелото ми е нов Рам, ако това има значение, но явно понеже не беше купен от тях...
+1 Негативно мнение за trueriders, за тях просто нямам думи, но не ми се разправя надълго и нашироко.
RAM AM.ONE Custom
Аватар
Nocturne

Рейтинг: 1300

Мнениеот Nocturne » Пет Апр 06, 2012 12:47 pm

Няма добри веломагазини у нас. 4-5 магазина посетих тези дни и отново пълна скръб и българска работа.
Първо - това имате ли го- нямаме го, ами това?-свърши, ами еди какво си-ами и от него нямаме.. аджеба какво имате??
Второ - освен че нищо нямат - въобще не си мърдат пръста да ти кажат ще получават ли...да ти предложат алтернативи на това което търсиш.
Трето - в сайта им сложени неща - 90% от тях ги няма, но те си седят така поне 1 година и няма кой да рефрешне и обнови стоката.
Не е така само за велосипедите, за всяко нещо човек трябва да поръчва от ebay или специализирани сайтове!
RAM AM.ONE Custom
Аватар
Nocturne

Мнениеот Stancho » Пет Апр 06, 2012 4:59 pm

Кои магазини визираш с последното си мнение? :erm:
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Nocturne » Съб Апр 07, 2012 7:52 am

BAS, bikecenter младост, Vivelo младост, Velocity, на Васил Левски зад спирката на 94, industrial ( само там имаха избор на доста неща и имаше внимание).

Но най-трагично беше в Bikecenter-а, където един пишлигар (продавач) ми обясни, че нямало как да искам да си намеря платформени педали с капсулован лагер за 70-80лв. били по скъпи :D :crazy:
RAM AM.ONE Custom
Аватар
Nocturne

Предишна

Назад към Общ форум