Пребоядисване на RAM HT1

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Пребоядисване на RAM HT1

Мнениеот FaKe » Сря Май 09, 2012 7:07 pm

Здравейте имам РАМ HT1. За да му сменя цвета с кого да се консултирам-производител или с дилъра-Велоцентър.
П.С. От Плевен съм :wavey:
Всичко е в тоя дето върти
Аватар
FaKe

Рейтинг: 1155

Re: Пребоядисване на RAM HT1

Мнениеот hp_5935g » Чет Май 10, 2012 11:18 am

С Минчо цветното :crazy:
Оточни за каква боя става въпрос ,прахова ,мокра.
hp_5935g

Рейтинг: 1052

Мнениеот xcII » Чет Май 10, 2012 10:58 pm

FaKe написа:Здравейте имам РАМ HT1. За да му сменя цвета с кого да се консултирам-производител или с дилъра-Велоцентър.
П.С. От Плевен съм :wavey:

Здравей Колега,

Въпросът ти е важен и с основание си отворил тема в "Общ Форум", демек там където се питат общи въпроси :) . Точно, защото е доста важен въпрос, свързан с планинското колоездене и вълнуващ още много други колеги, той е отделен в Списък на Важни теми във форумите на МТБ-БГ.

За съжаление, ти обаче питаш за колело RAM HT1 и макар че подсекция Боядисване на рамка да засяга най-различни въпроси в областта на боядисване на рамка, то уви там е разгледан само как стои въпроса за модел Drag F4 (Подходяща боя за Drag F4 04), и то само за вида боя, но не и за други важни параметри като например стил на каране, терен на каране (демек дали на стъргалото ше се кара или в парка) и др.

Затова бих те посъветвал да разгледаш по-общата тема в тема "Важни теми..", която касае твоя модел велосипед, а такава има! :peace: (Важна тема: RAM HT1), Надявам се, че сечението на посочените теми, все в секция "Важни теми", няма начин да не дадат отговор на въпроса ти :praying: ... с изключение за цвета, но това пък е нещо крайно субективно и разбираемо няма съвет :) :agree: . Надявам се да съм бил полезен! :beer:

P.S. Сега, ако те интересува нещо свързано с каква екипировка да караш този модел велосипед, за съжаление такава все още няма във "Важни теми", но може би в бъдеще, ако се съберат достатъчно колеги, които немат собствено мнение как да се облекат за колоездене и такава ще се появи.. ;) :agree:
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот FaKe » Пет Май 11, 2012 8:30 pm

С Минчо цветното :crazy:
Оточни за каква боя става въпрос ,прахова ,мокра.
прахова :peace:
Всичко е в тоя дето върти
Аватар
FaKe

Рейтинг: 1155

Мнениеот Admin » Съб Май 12, 2012 10:51 am

Ако ти трябва техническа информация за това как да си боядисаш рамката, има много теми във форума.
Ако питаш към кого да се обърнеш, за да ти боядиса рамката - пак има теми във форума, включително с адреси и телефони за такива услуги. Но може да пробвяш и по веригата дилър-производител. В първия случай ще ти излезе вероятно по-евтино, но ще трябва и ти да се занимаваш. Във втория случай ще е по-лесно за теб, но вероятно по-скъпо. Успех!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум