FaKe написа:Здравейте имам РАМ HT1. За да му сменя цвета с кого да се консултирам-производител или с дилъра-Велоцентър.
П.С. От Плевен съм

Здравей Колега,
Въпросът ти е
важен и с основание си отворил тема в
"Общ Форум", демек там където се питат общи въпроси

. Точно, защото е
доста важен въпрос, свързан с планинското колоездене и вълнуващ още много други колеги, той е отделен в
Списък на Важни теми във форумите на МТБ-БГ.
За съжаление, ти обаче питаш за колело RAM HT1 и макар че подсекция
Боядисване на рамка да засяга най-различни въпроси в областта на боядисване на рамка, то уви там е разгледан само как стои въпроса за модел Drag F4 (
Подходяща боя за Drag F4 04), и то само за вида боя, но не и за други
важни параметри като например стил на каране, терен на каране (демек дали на стъргалото ше се кара или в парка) и др.
Затова бих те посъветвал да разгледаш по-общата тема в тема "Важни теми..", която касае твоя модел велосипед, а такава има!

(
Важна тема: RAM HT1), Надявам се, че
сечението на посочените теми, все в секция "Важни теми", няма начин да не дадат отговор на въпроса ти

... с изключение за цвета, но това пък е нещо крайно субективно и разбираемо няма съвет

. Надявам се да съм бил полезен!
P.S. Сега, ако те интересува нещо свързано с каква екипировка да караш този модел велосипед, за съжаление такава все още няма във "Важни теми", но може би в бъдеще, ако се съберат достатъчно колеги, които немат собствено мнение как да се облекат за колоездене и такава ще се появи..