Проблем на задната капла!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Проблем на задната капла!

Мнениеот sonscp » Чет Юни 14, 2012 6:47 pm

Здравейте, наскоро си купих 2 капли от пазара тук във форума. Карах си с тях около 3 седмици без пробалем, но от няколко дни се появи проблем на задната капла. Когато искам да тръгна и завъртя педала задните венци правят няколко прази уборота (все едно ми е паднала веригата ако ме разбирате)и едвам тръгвам! :V: Според мен проблема е в лагерите, но не съм много запознат със тези работи и заших да питам и по-компетентни в тази част хора от мен. Въпроса ми е от какво се е получило това превъртане и коя част е за смяна защото не ми е до сменяне на главина точно сега! :dontknow: Не знам дали сте ме разбрали,но не ме бива много в обясняването :)

П.П Не знам дали това е от значение, но главината е Joytech и е за диск. Знам че не е от хубавите но не искам да я сменям! Благодаря предварително! :)
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Re: Проблем на задната капла!

Мнениеот idaivan » Чет Юни 14, 2012 10:06 pm

Ако главината не е на шлиц, сменяваш венеца и си готов :)
Еverything is possible!!!
Аватар
idaivan

Рейтинг: 1355

Re: Проблем на задната капла!

Мнениеот sonscp » Пет Юни 15, 2012 1:18 pm

Ами ако проблема наистина е във венците ще мога ли да сложа 6 или 8 венеца защото във момента каплата е със касета 7-ца, а имам 2 други стари капли със 6-ца и 8-ца касети които са много запазени? :)
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Назад към Общ форум