С един приятел искаме да направим едно ХС каране в Рила по горепосочения маршрут. От Сестримо до Трещеник няма проблем (прочетох и статиите във форума

Благодаря предварително
azoic написа:... Но от Трещеник до х.Македония няма много инфо (по-точно от х.Семково до х.Македония), та въпросът ми е карал ли е някой там на скоро и изобщо става ли за каране?![]()
Благодаря предварително
Trip-tfk написа:Пътя за х.Македония от Семково отгоре за мен е по-хубав.
Като се качиш на него е само равно и има много хубави гледки.
Преди няколко семици карах маршрута Благоевград-Белмекен.
Може да прочетеш тази тема: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=40454 там също съм писал доста за маршрута.
Ако имаш други въпроси питай.
Admin написа:... ако хванете въпросния горен път отдолу, оттам дето се разклоняват синята и червената маркировки, ще изгубите височина спрямо хижа Семково...
Admin написа:Предполагам, че в горния си пост говориш за хижа Семково?
Точно за тази пътека говоря. По моята карта (тази на Домино), тя е посочена като черен път. На другата ми карта (тази на Картография) не знам как е, тъй като в момента не е у мен. Но помня, че и на нея го имаше като вариант. Дано само да не се окаже много проблемен.
За колко дни ще го правите преходът? Ако е за два,предполагам че ще спите в Трещеник и тази част ще се падне втория ден - тогава ще имате достатъчно запас от време, тъй като Трещеник-Семково се взима за два часа и би трябвало още преди обяд да може да поемете по тези пътища.
4getcredo написа:Маршрутът се прави спокойно за един ден. Сметките са грешни. От Белкемен до Семково, според моя спомен и усещане, няма и 1000 м. днв.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта