Здравейте приятели ! Пускам тази тема просто , за да можем да си пишем свободно относно нашите предпочитания за екипировка . Мисля че темата ще е от полза за много от хората , които сега започват да се занимават с този спорт и все още не са се сблъскали с проблемите при избора на протекция . Другата причина която ме провокира да пусна тази тема е , че вече доста често виждам хора ( по скоро младежи на възраст между 14-16 години ) да карат без каски и каквато и да било птротекция . Според мен причината за това е , че се срамуват да носят каски из града особенно с подбрадник и до някъде ги разбирам , защото докато стигна до bikepark-а всички ме гледат като марсианец , но аз си мисля е това е напълно нормално понеже за мен СИГУРНОСТТА Е ПЪРВО МЯСТО . Знам какви са последиците от карането било то без каска или каквото и да е , затова се опитвам да им го обесня , но .... без успех . Аз лично съм лежал в болница 2 пъти заради тази моя небрежност и не искам друг да прави моята грешка . Затова момчета давайте примери и препоръки за новите ! ( цялата тема се отнася главно към ДХ/ФР )
Поздрави !