ЕКИПИРОВКИ :)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ЕКИПИРОВКИ :)

Мнениеот hrisko » Нед Сеп 23, 2012 3:44 pm

Здравейте приятели ! Пускам тази тема просто , за да можем да си пишем свободно относно нашите предпочитания за екипировка . Мисля че темата ще е от полза за много от хората , които сега започват да се занимават с този спорт и все още не са се сблъскали с проблемите при избора на протекция . Другата причина която ме провокира да пусна тази тема е , че вече доста често виждам хора ( по скоро младежи на възраст между 14-16 години ) да карат без каски и каквато и да било птротекция . Според мен причината за това е , че се срамуват да носят каски из града особенно с подбрадник и до някъде ги разбирам , защото докато стигна до bikepark-а всички ме гледат като марсианец , но аз си мисля е това е напълно нормално понеже за мен СИГУРНОСТТА Е ПЪРВО МЯСТО . Знам какви са последиците от карането било то без каска или каквото и да е , затова се опитвам да им го обесня , но .... без успех . Аз лично съм лежал в болница 2 пъти заради тази моя небрежност и не искам друг да прави моята грешка . Затова момчета давайте примери и препоръки за новите ! ( цялата тема се отнася главно към ДХ/ФР )
Поздрави ! :beer: :beer:
hrisko

Рейтинг: 990

Re: ЕКИПИРОВКИ :)

Мнениеот microlab » Сря Сеп 26, 2012 4:16 pm

Ако търсите наколенки, 661 kyle straith... супер удобни и предпазват много !!!....ръкавици, ISX DH 1.2
Bike riding is not only about riding, it has principles, its about everything we live for.
Аватар
microlab

Рейтинг: 1144

Назад към Общ форум