Гледах zx4, но първо не ми вдъхва много доверие като здравина, а пък и челния ъгъл е 71°, в сравнение с C1цата е по голям - 69°.
Admin написа: ... бих ти препоръчал ... On One Inbred 456 Summer Season
hertz написа:Карам C1 16,5" от година и нещо, но вече усещам умората когато карам до работа с колелото.
mover написа:но пък съм му приготвил няколко чифта различни гуми.
hertz написа:On One ми харесва много, но в момента в форума се продава една такава рамка и тя пак е 16-ка![]()
hertz написа:Притеснява ме и това, че ръждясва самата рамка, както и несменяемото ухо за скоростите ?
hertz написа:180см, колчето съм го вдигнал доста на високо (300мм), но пак не разпъвам докрай краката си.
Онзи ден пробвах една ZX4 20" със свалена до дъно седалка и стъпвам с 2та крака долу седнал на седалката.
Наблюдения над тази рамка (ZX4)? Мога да направя чист бартер за C1?
On One ми харесва много, но в момента в форума се продава една такава рамка и тя пак е 16-ка![]()
Притеснява ме и това, че ръждясва самата рамка, както и несменяемото ухо за скоростите ?
PtD написа:hertz написа:On One ми харесва много, но в момента в форума се продава една такава рамка и тя пак е 16-ка![]()
16" на тази рамка не са като 16" на друга рамка. Горната тръба е доста дълга.
natalito написа:Според таблицата на геометрията за C1, 16,5" също е дълга. 597mm ETT дават.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта