Downhill с велосипед с твърда рамка

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Downhill с велосипед с твърда рамка

Мнениеот D1D2 » Нед Юни 02, 2013 7:13 pm

Здравейте!
Аз карам велосипед от доста дълго време. Наскоро си купих нов планински велосипед с твърда рамка - Sprint Apolon Elite 29. Велосипедът си го бива. Обикновено карам крос кънтри, но ми се иска да сменя стила на downhill. Ако трябва ще сменя някои части, за да мога да карам downhill. Искам да ви попитам дали мога да карам downhill с твърдак. Имам екипировка (каска,ръкавици,наколенки), но ако ще карам downhill ще купя всички протектори. Давайте мнения !!! Ще ви бъда благодарен !!! :)
D1D2

Рейтинг: 1200

Re: Downhill с велосипед с твърда рамка

Мнениеот vvvaaal » Нед Юни 02, 2013 7:41 pm

Можеш да караш, нищо не е невъзможно, но с тази рамка ще се измъчиш. По добре продай колелото и сглоби друго с по- подходящи за стила рамка/вилка и други части.
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Re: Downhill с велосипед с твърда рамка

Мнениеот zafirovp » Пон Юни 03, 2013 12:07 am

Както каза vvvaaal невъзможни неща няма. Според мен е добре да започнеш със твърда рамка, така ще свикнеш на техниката. Иначе каквото и да сменяш на тази рамка, няма да стане по-добре. Карай си го колкото можеш сега, пък след време мека рамка. И моля те, не започвай тази тема, понеже е една от най-коментираните в този форум.

:offtopic: vvvaaal имам чувство, че с теб се познаваме. Как се казваш? Ако искаш на ЛС, че да не спамим.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Назад към Общ форум