Amidala написа:Благодаря за информацията. От така изложените впечатления, със сигурност ще взема на Thule. Сега прегледах в сайта на Ескадра различните разновидности и изборът става труден - не знам дали да взема такъв за отзад или такъв за отгоре. Трябва да се види на място. Автомобилът ми е джип, вие какво бихте препоръчали от гледна точка на опита, който имате?
Morpher написа:Всъщност мислех да си направя номер на някаква пластмаса, защото знам, че в КАТ ще ми отнеме много нерви, ако въобще...
Amidala написа:Покрив: Слагайки велосипеди на покрива, после как ги смъквате? Не ви ли е трудно? Аз лично съм сравнително висока за жена, но въпреки това, тази вечер се протегнах за проба към тавана на колата и ми се струва, че трудно ще стигам и свалям 10-12 кг.
Amidala написа:Теглич: В момента, колата ми няма теглич, но бих могла да сложа. Нещата биха изглеждали така. При това положение, ако монтирам багажник за велосипеди на теглича, има ли някаква опасност от одраскване на боята отзад? Ако карам бързо по магистралата, има ли риск да изтърся велосипеда? По какъв начин е захванат?
Amidala написа:Покрив: Слагайки велосипеди на покрива, после как ги смъквате? Не ви ли е трудно? Аз лично съм сравнително висока за жена, но въпреки това, тази вечер се протегнах за проба към тавана на колата и ми се струва, че трудно ще стигам и свалям 10-12 кг.
valentin.georgiev написа:Скоро ми се наложи да кача 3 колела на него и задачата се оказа интересна. А велосипедите не са нещо особено 2х RAM HT2 и един Spesialized HardRock.
С доста усилия и напасване успяхме да си влязат по местата. Извода е, че е много вероятно на този багажник да не могат да се хванат 3 колела, особено ако са "меки".
nuclear написа:Просто не ми се занимава с багажници, въздушни съпротивления, ниски клони, катаджии...
papinu написа:С този дизайн е решен проблема със закриването на регистрационната табела и задните светлини на автомобила.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 387 госта