stepoff написа:Какво Ви е мнението за този багажник? И от къде може да се купи?
http://img850.imageshack.us/img850/9770/i1uy.jpg
taurus13 написа:... сега решението е да си направиш собственоръчно от картон, ламарина или квото си решиш.
Brave написа:Няма скоро да го решат проблема с третия номер, защото трябва да си разбият цялата отвратителна далавера. Не знам със сигурност колко излиза производството на една регистрационна табела, но предполагам че при цена от 60 лв за комплекта, маржа им е около 1000%. Ако можеш да си вадиш трети номер, ще можеш да си вадиш и втори, ако някъде ти падне или го откраднат. Пък някой може и първи да поиска, ако му изчезнат и двата. И в двата случая, сега, трябва да се сменят всички документи и една година да се обяснява на всеки малоумник който те спре, защо гражданската и прегледа са за друг автомобил. Ако има вариант за преиздаване няма да ти вземат пари за нов талон, няма да дадеш и 10-15 лв такси на избраната с честна и открита обществена поръчка банка, която не е сменяна има-няма 15 години. Не знам дали има статистика колко кражби на табели стават в България, ама на мен лично вече два пъти ми ги свалят за последните 4 години. Ако разрешат свободно да се преиздават номера, далаверата ще позападне, а подобно нещо няма как да не е със сериозни отчисления към доста шефски позиции в КАТ. Та не мисля, че велосипедите са им проблема.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 387 госта