Thule - ключ за багажник

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Thule - ключ за багажник

Мнениеот Sasho_snegorina » Сря Авг 06, 2014 5:20 pm

Здравейте, колеги! Знам, че много от вас използват багажниците на Thule, за да превозват велосипедите си. На всеки от патроните на багажника / релсите има номер, който показва и ключа, за който е предназначен този патрон. Имам багажник с номер на патроните "N102", но липсва ключа за заключване. Ако някой има точно този номер ключ N102 и може да ми го даде да си направя една бройка за моя багажник ще съм му много благодарен. Благодаря предварително!
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Re: Thule - ключ за багажник

Мнениеот joropc » Сря Авг 06, 2014 6:53 pm

Вероятността да намериш ключ с конкретен номер е минимална. Иначе всеки добър ключар може да ти направи ключ по наличната ключалка, ако му занесеш багажника. На мен така ми правиха за кутия Thule, чийто ключове бях изгубил.
Вторият вариант е да си купиш от вносителя нов патрон. Сменя се за секунди, но не са най-евтини.
За да извадиш стария обаче, пак трябва да идеш при ключар за да го отключи. Иначе няма вадене.
Изображение
-------------------------------------------------------------
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
joropc

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sasho_snegorina » Сря Авг 06, 2014 7:13 pm

Всичките 3бр. патрона са отключени (за радост). Гледах оферта в ebay за точно този ключ номер 102, но цената с доставка за 1бр. е около 35-40лв. и то за обикновен ключ, нито има брандирано логото, нито нищо. Ако намеря от някой колега, всеки ключар ще ми направи дубликат за 2лв. :)
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Мнениеот NPen » Сря Авг 13, 2014 10:37 am

Ключар може да ти направи ключ по патрон. Да не мислиш, че всеки който си изгуби ключа сменя патрон?
Аватар
NPen

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sasho_snegorina » Сря Авг 13, 2014 11:08 am

Вече си поръчах оригинален ключ на символична цена, ключарите искат главоломни суми за изработване на ключ по патрон, защо да е трудно, като може да е лесно :agree:
Аватар
Sasho_snegorina

Назад към Общ форум