Презентация-малко помощ

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Презентация-малко помощ

Мнениеот shaggy86 » Нед Ное 27, 2011 2:11 pm

Така значи в фирмата ми има опция да изберем къде да прекараме съботата и неделята заедно на фирмени разноски, нещо като тийм билдинг но по наш избор, шефа дава възможност ние да решим какво да правиме, аз си мислех да ги заведа някъде на байкпарк, за целта ми нужно да ги убедя, та ако имате идея някое приятно МТБ филмче, което не е повече от 2 мин ще ми бъде много от помощ. Знам че сезона е свършил но става въпрос за април 2012. :D
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Re: Презентация-малко помощ

Мнениеот obelix » Нед Ное 27, 2011 5:14 pm

цък? Не е 2 мин но за това се сещам. Ще е полезно ако кажеш как искаш да представиш нещата. Горното клипче ще мотивира "подходящите" хора никога да не си и помислия за качване на колело. От други ще се чува кап-кап капене на лиги по земята и ще се хилят дебилно за остатъка от деня. Въпрос на настройка.

А относно колелата... как си го представяш? На Боровец дават ли сносни колела под наем? Предполагам не очакваш хората да си купят за едното мероприятие. Има и екипировка... сигурен съм, че никой не дава каски под наем, а не са евтини.
Аватар
obelix

Рейтинг: 1440

Re: Презентация-малко помощ

Мнениеот doodko » Пон Ное 28, 2011 10:15 am

Ето и моето предложение: http://vimeo.com/26810156

Говорейки за тиймбилдинг си мисля, че някой хотел, където дават велосипеди под наем ще ви свърши работа. Иначе фирмите, които организират такива мероприятия, се съобразяват с изискванията на клиените си и ако им кажеш, че искаш малко ХС, ще го измислят.

Едва ли филмчето на obleix ще мотивира колегите ти :nuts: Освен ако не искат да си счупят главите бързо и лесно :rofl: Дай в началото малко по-лежерно и като отсееш групата, давай нататък с обработката :D
Аватар
doodko

Рейтинг: 1355

Назад към Общ форум