marsa написа:Ужас, аз първоначално разбрах че е по- леко. От моят опит мога да ти кажа, че при мен костта се счупи доста по- в средата и поради стечение на обстоятелствата в крайна сметка ми зарастна доста неправилно (реших да не те плаша сутринта), въпреки това нямам някакви болки, натоварвал съм ръката доста и вече към 3 години нямам усложнния, освен "естетически". Е, ако пак падна лошо на това рамо се надявам да изгърми старият "бушон" барем .
Може да попрехвърлиш и тази тема: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=70530
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
xcrider написа:Лошото е, че ако кучето е силно / имаш лош късмет пак падаш.![]()
![]()
@icedhoney - Бързо оздравяване !
autosvet написа:Успешно и пълно възстановяване.
Прнципно в такъв случай се спира и се обръщаш с лице към животното иначе си жертва. Такива са им инстинктите на животинките.
autosvet написа:Разбира се, че го има и момента с късмета и кофтито стечение на обстоятелствата. Както го описвате и гъска може да те погне и като нищо да се излюскаш. Пък обяснявай после, че било някакво зло пиле.
Да внимаваме като караме - винаги нащрек!Explorer написа:Искам да съберем в тази тема идеи какви предпазни мерки можем да вземем за да си пазим раменете от травми.
subritual написа:Ето го моето решение за бърз достъп до спрея.За кучета е ясно,че работи,но се зачудих за мечки дали действат тези люти спрейчета.Достатъчни ли са като количество.Никак не ми се иска да нося от онези пожарогасители.
Силно се надявам някой да е имал опит с по-голямо животно,но се съмнявам, а в разни форуми и статии от сериозни планинари чета, че тези спрейове само биха раздразнили една мечка и не е препоръчително да се използват.
Вие как мислите?
marsa написа:Да внимаваме като караме - винаги нащрек!Explorer написа:Искам да съберем в тази тема идеи какви предпазни мерки можем да вземем за да си пазим раменете от травми.
В крайна сметка пълно щастие няма, спорта е рисков. Не може да се кара като Робокоп. Ясно е, че абсолютния минимум са каска и ръкавици.
Оправяй се бързо, и въобще нямай съмнения, че отново ще караш пълноценно![]()
Ако не е проблем би ли споделил някакво инфо за въпросната операция - в Пирогов ли я направиха, какво коства финансово и как се чувстваш и т.н. подробности, ако е удачно да питам. Счупването ти е било доста лошо...
PtD написа:Explorer написа:...
A това какво общо има с темата?
Explorer написа:Искам да съберем в тази тема идеи какви предпазни мерки можем да вземем за да си пазим раменете от травми.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 342 госта