[quote="thefatcat"]
Спомням си и че аз по едно време карах Cross Columbia с Boxxer!
[/quote]
Пък аз сега преглеждам некви снимки от джи-ес-ем-а тука на неква котка с неква Колумбия с някъф боххер
Ха,ма туй да не си ти уа Асене?:)
Мене първия ми "планински" велосипед беше некъв 24" непомня марката,със некви скорости отзадзе.Беше ми го внесъл бащата от една от многото му командирофки по онова време.Само не си спомням,от Германия ли беше или от Гърция?Щото от Германията ми беше внесъл един як БМХ,но дали едновременно?Не си спомням вече.
Та както и да е.Това ми го гепнаха барабар с Хикса от "мазето" ни.бяха го разбили.Заедно със стоманения ми чуки-гек.
После ми закупиха Castelo Guardian,червен.

Ако не ме лъже паметта(а тя често го прави....мамицата и) го бяхме взели от магазина не зад халите(Нина),а он другия,до халите,на отсрещната улица.Не го знам как се казваше.
Тва кастело бая бръмчах с него.Незнам след коя година му турнах и V-Brake-ове.

Веднъж в Борисовата с един мой съученик(до 7 клас) се забих в едно каменно кошче,докато карах без ръце и крака.

Бях огънал стержена на вилката.
Прибрахме се и с подръчни средства го "изправихме".

Още доста време се търкалях с Кастелото.
Но като си закупих Cross Cry Wolf-a,го продадох за....200 лева ако не се лъжа,на един колега на баща ми...който миналата година беше и мой колега.

Все още е в движение.
Иначе ревящия вълк също изкарах така,известно време.Даже,на Октана ми(този който вече го няма) още задните венци бяха оригиналните от Cry Wolf-а

LX незнам коя година.Мноу яки се оказаха.
После за по-малко от година карах втория Drag DH(с ФСР окачване,първия беше с окачване като рам 2004,който го караше заварен Димитър Гайдов преди да подкара Специалния ФСР

)(за тези който незнаят за кво става дума...мързи ме,а е доста дълбо за обяснение:)),който нещо ме изнерви,главно заради несъвместимоста му със тогавашната ми вилка(RS Judy XL)и хилядите разправий със втулки и тн.В крайна сметка го продадох на "Полицая"

,който пък го шитна на Боян(братЪ на Ники.Преди караше СкотЧ Джи-Зеро със M Jr-T,зимно време може да бъде "мернат" на ски

),който пък го пребоядиса при Драговците и направо стана като ново.
След тази рама,минах към Yoan DH9...ужасяващ период.
С тази рамка смених две вилки.Manitou X-Vert Carbon(мноу работеше таз филица....в началото и след всяко отосукване и микро-Любиране...ВОДОЛЮБЕНЕЕЕЕЕЕ....даже сега отново я виждам в движение,с нови корони).Последно беше Monster T-то.
Пък със Скотчовете съм от скоро.

Та нема сми да пиша за тях.
Първото ми качване горе,на витоша....още си го спомням ясно.

Беше много култово.
Ама темата май беше за цените и чарковете.
Бе трябваше яко да слухтиш за да си намериш няква нова яка и тогава уникална част.
Бе тогава всеки имаше по някоя уникална част по иначе като цяло бангията си.
Яки времена бяха.

Филмите също се набарваха трудно.
Сега като си спомня първото ДеХаш състезание на което присъствах,почти никой сега не кара.Някой минаха към моторите,други към "ралиата"

,трети към стрийт-а,четвърти мързелуване,работа и тн. и тн.
Уф,спи ми се,трябва рано да се става.Още много бангий ме чакат утре.
А и тъпите очи са нещо възпалени от няколко дни.
Ай легализирам се
Едит:Немога да си подредя мисълта в писмен вид...

Нема се пуашите.
Едит 2 : Хммм,тези смайлта ме нерват така както са разпръснати хаотично....но ме мързи да ги трия сега.